News

Nicole Kidman explică momentul în care şi-a sărutat co-starul în faţa soţului

Nicole Kidman explică momentul în care şi-a sărutat co-starul în faţa soţului

Cu toţii ne amintim acel moment în care Nicole Kidman a decis să-şi felicite co-starul din ”Big Little Lies”, care urma să urce pe scenă pentru a-şi ridica premiul Emmy, cu un sărut. Aplicat chiar în faţa soţului ei, muzicianul Keith Urban. Ei bine, acum explică gestul său! Nicole Kidman, în emisiunea lui Graham Invitată în emisiunea ”The Graham Norton Show”, weekend-ul trecut, Nicole Kidman a avut ocazia să explice momentul care a stârnit isterie pe reţelele de socializare. Ei bine, actriţa s-a arătat stânjenită vizavi de acest moment şi a încercat să explice că sărutul a fost cât se poate nevinovat, nicidecum aşa cum a fost interpretat de toată lumea.

”L-am sărutat şi pe soţul meu. Şi da, l-am sărutat (n.r. Alexander Skarsgard), dar trebuie să-nţelegi, am făcut totul cu Alex”, a fost explicaţia bizară pe care a dat-o actriţa, înainte ca prezentatorul să profite de ocazie şi să-i spună „Da, s-a văzut!”.

În cele din urmă, Nicole a reuşit să precizeze că momentul a fost unul nevinovat şi că-n ochii soţului ei nu s-a întâmplat nimic greşit sau nelalocul lui. ”Am un soţ încredibil, care mă sprijină şi care e superb, şi pe care îl iubesc mai mult decât orice pe lumea asta. Şi da, i-am dat lui Alex un sărut de felicitare şi el e ca un manechin”, a mai precizat ea, fără să-şi dea seama că şi această explicaţie va stârni râsete isterice din partea colegilor ei de breaslă, prezenţi în emisiune, respectiv Colin Farrell şi Bryan Cranston.

Modifică Setările