Vedete

Nicole Kidman spune că a scăpat de abuzurile sexuale datorită lui Tom Cruise. De ce crede asta?

Nicole Kidman spune că a scăpat de abuzurile sexuale datorită lui Tom Cruise. De ce crede asta?

De aproximativ un an de zile, Hollywood-ul este zguduit de scandaluri sexuale care îi au în prim plan pe diferiţi actori sau regizori care îşi abuzau colegii sau colegele de platou.

Recent, Nicole Kidman a vorbit şi ea despre abuzurile sexuale la care au fost supuse unele actriţe, afirmând că este de părere că mariajul cu Tom Cruise a ţinut-o departe de astfel de probleme.

„Am evitat de fiecare dată să vorbesc despre mariajul pe care l-am avut cu Tom Cruise pe când aveam doar 22 de ani, pentru că acum sunt căsătorită cu bărbatul care este iubirea vieţii mele, Keith Urban. Ar fi o lipsă de respect din partea mea să dau interviuri referitoare la un alt mariaj. Cu toate acestea, pot spune că acea căsătorie nu mi-a dat putere, însă m-a protejat“, şi-a început Nicole Kidman declaraţia în faţa jurnaliştilor.

Apoi, actriţa care astăzi are 51 de ani a continuat afirmând că, dacă nu l-ar fi avut pe Tom Cruise lângă ea, probabil ar fi fost şi ea abuzată sexual: „M-am căsătorit din iubire. Faptul că eram soţia unui om atât de puternic m-a ţinut departe de scandalurile sexuale. Aş fi muncit la fel de mult şi dacă nu eram soţia lui Tom Cruise, dar probabil unele persoane ar fi încercat să mă abuzeze sexual şi pe mine“.

Modifică Setările