News

Nicole Scherzinger, în drum spre altar? FOTO

Nicole Scherzinger, în drum spre altar? FOTO

Nicole Scherzinger, without caption Supplied by Instagram.com/face to face

Imaginile cu frumoasa cântăreaţă probând inele de logodnă alături de iubitul ei, Grigor Dimitrov, au aprins imaginaţia fanilor celebrului cuplu, care-şi închipuie deja o nuntă ca-n poveşti pentru cei doi.

Nicole Scherzinger, without caption Supplied by Instagram.com/face to face

S-a logodit sau nu? Reprezentantul lui Nicole Scherzinger a refuzat să comenteze imaginile care au făcut înconjurul internetului şi în care cântăreaţa de 38 de ani se află într-un magazin de bijuterii cu iubitul ei, tenismanul bulgar Grigor Dimitrov, şi probează fericită inele de logodnă. Deci e posibil să fi primit cererea în căsătorie sau, la fel de bine, poate fi vorba doar despre o şedinţă de shopping obişnuită pentru o vedetă de calibrul lui Nicole, care preferă accesoriile cu pietre preţioase.

nicole_dimitrov
Nicole şi Grigor Dimitrov

Până avem confirmarea sau infirmarea logodnei, nu putem să nu comentăm puţin pe marginea subiectului şi să constatăm dispoziţia de zile mari pe care a avut-o Scherzinger în acea zi. A intrat în boutique bine dispusă, a probat mai multe inele, i-a zâmbit frumos iubitului, chiar s-a aplecat de câteva ori peste masă ca să-l sărute şi a stat cuminţică să i se ia mărimea inelarului. E limpede pentru toată lumea că nu a plecat din magazin fără să comande o minunăţie de inel! Dar o fi el de logodnă sau nu?

Sonderkonditionen: Mindesthonorar / Exklusiv: Maria Sharapova mit Freund Grigor Dimitrov nach einem Essen in de Londoner Richmond High Street / 150613 *** ***Minimum fee required: Exclusive: Maria Sharapova out with her new boyfriend Grigor Dimitrov as they head to dinner in Richmond high street at a Japanese restaurant. ***
Grigor Dimitrov cu fosta lui iubită, Maria Sharapova

După întregul episod din magazinul Gold For Ever – în care au intrat amorezii care se află într-o vacanţă în Portofino, Italia –, Nicole şi Grigor au luat masa împreună la restaurant, unde s-au sorbit din priviri şi şi-au oferit reciproc gesturi nesfârşite de afecţiune.

Iată imaginile cu Nicole probând inele de logodnă:

Nicole şi tenismenul bulgar în vârstă de 25 de ani au devenit un cuplu în iulie 2015, după ce jurata de la “X Factor” s-a despărţit cu surle şi trâmbiţe de pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton. Grigor se poate mândri şi el cu “trofee” celebre, el având în trecutul nu foarte îndepărtat o relaţie amoroasă cu tenismena Maria Şarapova.

Modifică Setările