News

Nicole Scherzinger, sexy la plajă. Uite cum a fost surprinsă alături de iubitul Grigor Dimitrov!

Nicole Scherzinger, sexy la plajă. Uite cum a fost surprinsă alături de iubitul Grigor Dimitrov!

De mai bine de doi ani formează un cuplu cu tenismenul bulgar Grigor Dimitrov, iar recent chiar s-a zvonit că cei doi ar fi pus capăt relaţiei, după ce starul a fost văzut în compania fostei sale iubite, sportiva Maria Sharapova.

Mai mult, publicaţiile străine titrau că cei doi ar fi luat o mică pauză de la relaţie, aşa cum a confirmat şi un apropiat al starurilor, însă acum demonstrează că nimic nu este adevărat. Nicole Scherzinger şi Dimitrov au fost surprinşi la plajă în ipostaze tandre, distrându-se pe cinste.

Arată excepţional în costum de baie.

Ba mai mult, cântăreaţa a fost extrem de grijulie cu celebrul său iubit, aşa că l-a uns cu cremă cu protecţie solară pe tot corpul, ca nu cumva soarele să-i dăuneze. Cei doi se relaxează în cea mai pitorească vacanţă în Italia, bucurându-se de o baie în mare, dar şi de nisipul fierbinte, stând în poziţii cât mai diverse şi mai ciudate pentru a se bronza uniform. Şi Nicole este extrem de flexibilă, imitându-l pe iubit în aproape toate mişcările. A stat în şpagat, s-a întins cu spatele la soare, dezlegându-şi sutientul şi chiar a făcut câteva mişcări de yoga, momentele fiind surprinse de paparazzi.

Se relaxează în vacanţă în Capri.

Ea are 39 de ani, el 26, dar se iubesc ca doi nebuni şi arată de milioane împreună în cea mai recentă vacanţă în Capri, Italia. Ea a ales un costum de baie din două piese, alb, iar el un short de plajă pe care şi l-a ridicat pentru un bronz perfect. Spre uimirea tuturor, îndrăgostiţii nu şi-au putut lua mâinile unul de pe celălalt.

Foto: Instagram, Twitter

Modifică Setările