News

Noi detalii despre aparatura cu care Răzvan Ciobanu filma partidele de sex! Prietenii au furat tot din casa designerului? VIDEO

Noi detalii despre aparatura cu care Răzvan Ciobanu filma partidele de sex! Prietenii au furat tot din casa designerului? VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Moartea lui Răzvan Ciobanu, care a survenit în urma unui accident rutier petrecut în judeţul Constanţa în urmă cu două săptămâni, ridică în continuare multe semne de întrebare, iar ceea ce s-a petrecut în locuinţa designerului imediat după moartea lui este de-a dreptul şocant.

În dimineaţa zilei în care Răzvan Ciobanu a murit, paparazzi de la Spy News au mers de urgenţă în faţa casei designerului, iar ceea ce au reuşit să imortalizeze a uimit o lume întreagă. Înainte ca trupul neînsufleţit al vedetei să ajungă în Bucureşti, casa lui a fost, teoretic, loc de pelerinaj, mulţi prieteni de-ai lui Răzvan Ciobanu venind la locuinţa acestuia. Însă acesta a fost, se pare, doar un pretext pentru a putea intra în casa designerului!

Din câte se pare, toţi cei care au trecut pragul locuinţei din Bucureşti a lui Răzvan Ciobanu încercau să obţină câte ceva din casa acestuia, iar prima care a anunţat acest lucru a fost avocatul Laura Vicol.

„În momentul în care mama lui Răzvan Ciobanu a ajuns la apartament, uşa era deschisă, apartamentul era devastat, umeraşe goale erau împrăştiate peste tot în casă. Eram cu dânsa în telefon când a intrat acolo. Şi i-am spus: «Vă rog, strângeţi tot ce găsiţi acolo. Luaţi-le şi depozitaţi-le, pentru că cine a fost în casă şi a golit apartamentul, sigur caută ceva, sigur există posibilitatea să pună ceva în casă. Şi, ca să nu avem surprize, luaţi din casă tot şi plecaţi de acolo». Asta este discuţia pe care am avut-o eu personal cu mama lui Răzvan“, a spus Laura Vicol.

Afirmaţiile Laurei Vicol au fost confirmate şi de Sorin Oprea, persoana care a ajuns acasă la Răzvan Ciobanu odată cu părinţii designerului.

„Am mers acolo (n.r.: locuinţa lui Răzvan Ciobanu) şi am găsit locuinţa devastată. Câteva haine erau aruncate pe jos. Răzvan avea perioade când era ordonat, avea perioade când nu îi păsa de nimic şi tot ce era în jurul lui nu conta. Nu era devastat la propriu, adică la modul că erau dărâmate chestii pe acolo. Erau căzute haine pe jos, era mizerie, rahat de pisică... Era ca şi cum ar fi un apartament nelocuit de ceva vreme şi lăsate acolo pisică, alte chestii... Nu pot să ştiu dacă cineva a dat o spargere sau a căutat ceva. Răzvan n-ar fi putut trăi într-un apartament care arăta aşa“, a spus Sorin Oprea.

Sorin Oprea a mai dezvăluit că, după ce el şi familia lui Răzvan Ciobanu au plecat, în casa designerului a rămas fostul iubit al acestuia şi mai mulţi prieteni care au furat mai multe lucruri din locuinţă: „După ce noi am plecat, Marius a mai rămas în apartament cu încă trei fete. Nu ştiu cum le chema, ştiu că una era Alina Ionescu. Era alături de soţul ei, care ne-a ajutat să cărăm. Am văzut în presă că ei ar fi plecat cu ceva în mână, cu obiecte din casa lui Răzvan. Am văzut un articol în presă. Părinţii s-au plâns că a lipsit o rochie pe care a luat-o cineva din casă. Una lua o salopetă, una lua nu ştiu ce, toată lumea voia ceva din casă“.

Această informaţie a fost confirmată de Dan Capatos în emisiunea de luni, atunci când moderatorul l-a sunat pe fotograful care a imortalizat momentele în care apropiaţii lui Răzvan Ciobanu plecau cu mai multe obiecte din casa acestuia. Din câte se pare, ei nu căutau doar hard-urile şi CD-urile pe care se aflau imaginile pornografice cu vedete, ci şi aparatura cu care Răzvan Ciobanu filma partidele de sex.

În emisiunea de joi, Mara Bănică afirmase că, din câte ştia ea, Răzvan Ciobanu avea o cameră de filmat în lustră, însă Dan Capatos a afirmat luni că este posibil ca acea cameră să se fi aflat, de fapt, într-o veioză pe care una dintre apropiatele lui Răzvan Ciobanu a furat-o din casa acestuia imediat după ce designerul a murit.

Modifică Setările