News

Nu mai e cale de întoarcere! Şi-au spus ”Adio!” oficial!

Nu mai e cale de întoarcere!  Şi-au spus ”Adio!” oficial!

Chris Pratt şi Anna Faris

Şi-au anunţat despărţirea pe 6 august, însă romanticii au sperat la o împăcare în cazul celor doi, mai ales că acum câteva luni au anunţat că merg împreună la terapie. Ei bine, adevărul e că decizia de separare a fost una irevocabilă, iar cei doi au ajuns la divorţ. Actorul de 38 de ani a fost cel care a depus actele de divorţ. Au depus actele de divorţ! Chris Pratt şi Anna Faris au ajuns la divorţ! După ce şi-au anunţat despărţirea, iar Anna s-a aruncat în braţele altului bărbat, actorul din ”Jurassic World” a înaintat actele de divorţ! Potrivit TMZ, Chris a fost cel care i-a cerut divorţul actriţei, iar aceasta din urmă i-a călcat pe urme, depunând şi ea actele de divorţ şi cerând custodia comună a fiului lor Jack, în vârstă de cinci ani.

Potrivit unor surse citate de TMZ, decizia de a divorţa a fost una comună, iar separarea a fost ”amicală”. Amintim că Anna (41) şi Chris (38) s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei ”Take me home tonight”, pe când actriţa era căsătorită cu alt bărbat. La un an după ce s-au cunoscut, cei doi s-au şi logodit, nunta fiind organizată în vara anului 2009.

Au împreună un băieţel în vârstă de cinci ani

În august 2017, Anna şi Chris au emis următorul comunicat, prin care şi-au anunţat separarea: ”Eu şi Anna suntem trişti să vă anunţăm că ne separăm. Am încercat o bună bucată de timp, şi suntem cu adevărat dezamăgiţi. Fiul nostru are doi părinţi care îl iubesc foarte mult şi care vor să ţină situaţia această cât mai privată. Între noi există în continuarea iubire, şi vom preţui mereu timpul petrecut împreună, vom păstra respectul unul faţă de celălalt”.

Anna Faris şi noul ei iubit, Michael Barrett

foto: arhivă OK!