Vedete

Nuami Dinescu: ''Nu ştiu ce o să rămână după mine''

Nuami Dinescu: ''Nu ştiu ce o să rămână după mine''

Nuami Dinescu face o analiză a propriei vieţi. Actriţa vorbeşte pe blogul personal despre lucrurile pe care nu a reuşit să le realizeze.

“Nu ştiu ce o să rămână după mine, că nu am făcut o casă, nu am crescut un copil, (mă rog, am crescut aşa, nişte ani, doi copii, dar nu au fost ai mei) doar am sădit un copac, atât. În rest, nu am făcut mare lucru, m-am străduit să fiu un om bun, să nu calc în picioare pe nimeni, să nu mint, să nu mă mint nici pe mine, să nu vreau să par bună, dar, de fapt, să nu-mi pese de nimeni şi de nimic, în afară de banii mei şi confortul meu personal.

Sunt multe zilele în care mă întreb ce am făcut în viaţa mea, pe bune, ce am făcut eu, de ce am trecut eu prin viaţa asta, cum am trecut, ce am realizat, ce am construit, cât am ajutat… Uneori găsesc nişte răspunsuri care mă fac să merg înainte, pe drumul meu, uneori vizibil păgubos, dar care pe mine mă face să nu mă simt goală în suflet ca o cutie de bere pe care calcă un beţiv’’, spune Nuami.

Deşi a muncit din greu, vedeta Tv nu a reuşit să îşi ia o casă a ei, lucru pe care îl regretă. ''Recunosc, am zile în care nici nu-mi fac faţă reproşurilor, că aş fi putut să fac mai multe şi, cel mai des revine, în ultima vreme, reproşul că nu m-am descurcat, că nu mă descurc, că nu-s capabilă să fac mare lucru, că nu am o casă a mea, o “viluţă, acolo” macar, că nu am agonisit bani, că în contul meu din banca joacă şotronul niste lei urgisiţi, că nu am fiţă de maşină, nici avere, adică nu m-am descurcat cum au făcut alţii. În locul meu, alţii şi-ar fi făcut o situaţie!’’

Actriţa recunoaşte că a făcut totul ca să nu cadă pradă depresiei. “Reproşuri, întrebări, răspunsuri, îşi mai bagă capul şi zdrenţaroasă de depresie, o slabanoagă pe care curg hainele de nevrozată şi nemancată şi disperată ce e, şi de undeva îţi vine aşa, ca un gând-putere şi aproape că strigi peste ei”, frate, atâta am putut atunci, atâta am ştiut să fac atunci”. Atât am ştiu eu să fac, ce mai vrei de la mine?”, adaugă Nuami Dinescu.

Modifică Setările