News

Nuntă de basm pentru Andreea Bălan şi George Burcea. Cei doi şi-au transpus fericitul eveniment într-un clip VIDEO

Nuntă de basm pentru Andreea Bălan şi George Burcea. Cei doi şi-au transpus fericitul eveniment într-un clip VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 47 poze

Artista a transformat căsătoria sa într-un adevărat spectacol, pe care l-a regizat, filmat şi montat sub forma unui videoclip.

Cel mai frumos eveniment din viaţa Andreei Bălan, după botezul celor două fetiţe ale sale, a fost mult aşteptata nuntă a sa cu George Burcea. Aşa cum au promis încă de acum doi ani şi jumătate, când şi-au unit destinele pe superba plajă Sunset Beach din California, cei doi au făcut nuntă şi pentru prietenii şi rudele din România, transformând botezul mezinei lor, Clara Maria, într-un eveniment de familie 2 în 1.

Pregătit cu grijă, dar şi promovat pe măsură, întregul ceremonial a presupus o mare mobilizare de forţe: un cuplu de naşi la fel de notorii (artiştii Aurelian Temişan şi Monica Davidescu), o locaţie de top din higlife-ul bucureştean (Le Chateau), vestimentaţie de tip couture, dintre care nu mai puţin de trei rochii de mireasă (semnate Otilia Brăiloiu) şi două de naşă, o maşină de epocă şi o limuzină, plus o "repetiţie" filmată atât pe Domeniile Mar'tinuzi, cât şi la Le Chateau din Bucureşti (care s-a transformat în baza clipului de nuntă).

În ziua cea mare, emoţiile au fost însă mai mari decât s-au aşteptat, în ciuda tuturor pregătirilor. Atât nunta, cât şi botezul Clarei Maria, oficiate la la biserica Sfânta Treime Dudeşti din Capitală, s-au lăsat cu surprize şi lacrimi de bucurie.

Unul dintre cele mai emoţionante momente a fost prilejuit de prezenţa tatălui şi a bunicii artistei, foarte emoţionaţi la vederea ei în rochia de mireasă.

Alături i-a fost şi colega de trupă şi prietena Andreea Antonescu, însoţită de fiica ei, Sienna.

La intrarea în biserică, la braţul naşului Aurelian Temişan, invitaţii au putut vedea sclipirile rochiei pe care erau brodate diverse mesaje personale - un trend impus de Angelina Jolie la nunta sa cu Brad Pitt.

„Rochia mea de mireasă spune povestea noastră în versurile scrise pe ea, în cuvintele aruncate din loc în loc, cuvinte care au pătruns adânc în inimă. Este brodată manual cu multă iubire şi când o port mă duce în lumea basmului şi mă face să mă simt cea mai frumoasă din lume”, a spus Andreea Bălan.

La recepţia oferită la Le Chateau, mireasa şi-a schimbat rochia, optând pentru o altă creaţie semnată Otilia Brăiloiu pentru dansul mirilor. Cum era de aşteptat, momentul artistic nu putea fi unul banal, ci atent pregătit - cu atât mai mult cu cât Andreea Bălan este cunoscută pentru show-urile sale spectaculoase de dans. Totuşi, în perfecţiunea lui, momentul a avut o scăpare imperfectă, dar candidă, scenografia pusă la cale de cei doi proaspăt căsătoriţi fiind întreruptă de fiica lor, care nu a mai rezistat să stea deoparte şi a vrut să li se alăture.

Dansul mirilor a fost inclus şi în videoclipul melodiei “Înger Păzitor”, despre care mireasa Andreea Bălan spune că este "una din cele mai frumoase piese pe care le-am cântat vreodată, este piesa sufletului meu, o melodie ce transmite emoţie, trăiri intense şi multă iubire 💞 Spune povestea noastră, dar şi a voastră."

Mai mult decât atât, piesa este o frumoasă dedicaţie pe care Andreea i-a făcut-o lui George Burcea.

"Suntem de 4 ani împreună şi am creat o familie minunată! George mi-a fost alături atât în momentele bune, cât şi în cele mai puţin bune. Avem doi copii sănătoşi şi minunaţi, iar nunta noastră este o încununare a celor întâmplate. Sunt foarte fericită că am îmbrăcat rochia de mireasă (...), brodată cu povestea noastră. 💞 Îţi mulţumesc pentru tot sprijinul şi iubirea oferită, George Burcea ❤ Te iubesc!", a mai transmis Andreea Bălan.

Un alt moment artistic a fost oferit, cum altfel?!, de naşul Aurelian Temişan, chiar pe scena Le Chateau, de care s-au bucurat şi ceilalţi artişti prezenţi, printre care Amna, Edward Sanda, Bella Santiago.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sa cantam, zic! 🤩😍😘

A post shared by Aurelian Temişan (@temishan) on

Modifică Setările