News

Nunta lui George Clooney, în somptuosul hotel preferat de prinţesa Diana. Cum arată?

de admin

Nunta lui George Clooney, în somptuosul hotel preferat de prinţesa Diana. Cum arată?

Mai exact, starul de 53 de ani se va însura cu Amal Alamuddin pe 27 septembrie în Veneţia, iar petrecerea lor fastuoasă va avea loc nu în unul, ci două palate renascentiste superbe, în cadrul hotelurilor Palazzo Papadopoli şi Cipriani – favoritul regretatei Lady Di.

Cea mai aşteptată nuntă a anului va fi şi cea mai luxuriantă, de vreme ce petrecerea ar fi programată să aibă loc în sala cu 24 de camere Aman Canal Grande, de 7 stele, din Palazzo Papadopoli, preferatul cuplului. Construit în 1550, palatul cu vedere spre apele Veneţiei dispune de candelabre şi picturi renascentiste superbe, într-un decor de epocă.

Al doilea loc ales de Clooney şi iubita sa, avocata Amal, este Hotelul Cipriani de 5 stele, care dispune de 79 de camere. Aici sosesc vedete precum Al Pacino, Uma Thurman sau Jude Law, mai ales datorită unui decor mirific completat de murale, tavane cu fresce şi mobilier îmbrăcat de brocart.

Un purtător de cuvânt al consiliului oraşului a refuzat să dea detalii. “Nu vom divulga când sau dacă domnul Clooney se va căsători aici”. Însă ambele hoteluri sunt complet ocupate pentru perioada 25-29 septembrie, dând de înţeles cât de mulţi invitaţi vor sosi la nunta prestigioasă a starului şi regizorului.

“Invitaţiile nu spun unde e locul în care va avea loc nunta. Au spus doar că va exista un avion special care va conduce invitaţii la locul respectiv,”, spune o sursă apropiată cuplului. Purtătorul de cuvânt al lui Clooney nu a comentat informaţiile, însă Veneţia a fost confirmat drept oraşul ales de cei doi.

Surpriză din partea fostei iubite timp de 2 ani a lui Clooney, Elisabetta Canalis: frumoasa actriţă s-a căsătorit şi ea recent cu chirurgul Brian Perri, tot în Italia, în Sardinia, duminică.

FOTO FACEBOOK, GETTY, PALAZZO PAPADOPOLI