Vedete

O concurentă de la „Insula iubirii“ şi ispita ei şi-au şters conturile de Instagram! De ce se ascund de ochii publicului?

O concurentă de la „Insula iubirii“ şi ispita ei şi-au şters conturile de Instagram! De ce se ascund de ochii publicului?

Cea mai activă ispită masculină din acest sezon de la „Insula iubirii“ este, de departe, George, care până acum a reuşit să aibă în Thailanda nu mai puţin de trei relaţii.

La începutul show-ului, George a cucerit-o pe Mari, care mai apoi l-a părăsit pentru a fi alături de Cristi. Apoi, ispita de la „Insula iubirii“ a ajuns lângă Andreea, cea alături de care a făcut şi o nuntă de imagine în Thailanda. Iar în prezent George este în tatonări cu o altă concurentă, Cati, care a spus că îl place.

Dacă Mari l-a dat la o parte pentru o altă ispită de la „Insula iubirii“, iar Andreea a fost trimisă acasă de producătorii emisiunii, se pare că George poate avea noroc lângă Cati. Toate bune şi frumoase până zilele trecute, când fanii emisiunii au realizat un lucru cel puţin ciudat.

George a rămas fără contul de Instagram, despre care a spus că a fost spart, iar cea care l-a ajutat să îşi facă un nou cont şi să aibă din nou fani a fost chiar Cati. După ce l-a promovat pe contul ei de Instagram, Cati a dispărut şi ea de pe celebra reţea de socializare, iar noul cont al lui George a dispărut şi el ca prin magie.

Chiar dacă nu ştim dacă au rămas sau nu un cuplu după emisiune sau dacă sunt în relaţii de prietenie, ne întrebăm totuşi cum de amândoi au rămas fără conturi pe Instagram în acelaşi timp. Să fie un plan pus la cale de amândoi sau o simplă coincidenţă?