News

O familie modernă. Gwyneth Paltrow a ieşit la cină cu fostul soţ, Chris Martin, şi copiii lor

O familie modernă. Gwyneth Paltrow a ieşit la cină cu fostul soţ, Chris Martin, şi copiii lor

Ei sunt exemplul perfect că doi oameni pot rămâne prieteni chiar şi după divorţ. Au trăit o frumoasă poevste de dragoste din care au rezultat doi copii - Apple (14) şi Moses (11) şi au fost căsătoriţi timp de 13 ani, însă nimic nu poate sta în calea unei frumoase relaţii de prietenie.

 

Amândoi sunt oameni cu un succes imens la Hollywood, ea actriţă celebră, el cântăreţ îndrăgit, şi-au refăcut viaţa, dar cooperează pentru a-i creşte pe copiii lor în cel mai bun mod posibil.

Fostul soţ şi actualul logodnic al lui Gwyneth, împreună în aceeaşi fotografie.

S-au despărţit acum 3 ani şi este un lucru mare faptul că au reuşit să-şi vorbească în continuare. Actriţa în vârstă de 45 de ani şi cântăreţul de la Coldplay, 41 de ani, s-au reunit pentru a petrece momente superbe în familie şi au dat de veste şi fanilor de pe reţelele de socializare. Împreună cu băiatul lor, Moses, şi cu membrii trupei lui Chris, cei doi foşti soţi au fost fotografiaţi în timp ce se îndreptau spre un restaurant din Londra pentru a lua cina. Mai devreme în aceeaşi zi, actriţa a luat Instagramul cu asalt cu o fotografie de familie realizată în faţa unei case din Londra.

De altfel, Gwyneth este foarte detaşată în ceea ce-l priveşte pe fostul partener de viaţă. De curând a distribuit şi o fotografie în care fostul apare alături de actualul logodnic al vedetei, Brad Falchuk. Nici Chris Martin nu este un bărbat singr, cântăreţul se iubeşte acum cu actriţa Dakota Johnson. Şi având astea în vedere, nu e de mirare că Gwyneth Paltrow îi vede acum pe fostul ei soţ ca pe un frate, urându-i mulţi ani frumoşi şi mulţumindu-i de ziua lui de naştere pentru cele două minuni pe care i le-a oferit: "La mulţi ani, frate. Mulţumesc că mi i-ai dat pe cei doi!"

Foto: Instagram

Modifică Setările