News

O nouă viaţă pentru Britney Spears! Artista a fost cerută în căsătorie de iubitul Sam Asghari

O nouă viaţă pentru Britney Spears! Artista a fost cerută în căsătorie de iubitul Sam Asghari camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Încet, încet, se aşază lucrurile în viaţa lui Britney. Este ca o gură de aer proaspăt după perioada de dispute cu tatăl său, ce părea să nu mai ia sfârşit.

Răsare soarele şi pe strada ei. Artista şi-a anunţat logodna cu iubitul Sam Asghari duminică seara, pe contul său oficial de Instagram. De asemenea, şi managerul său a confirmat logodna.

Într-un filmuleţ postat, îi vedem pe cei doi îndrăgostiţi. Cântăreaţa nu a ezitat să accepte cererea în căsătorie şi e foarte posibil să se fi aşteptat, întrucât Sam Asghari fusese fotografiat în timp ce căuta inele de logodnă. Până la urmă, opţiunea câştigătoare a fost o bijuterie semnată Roman Malayev.

Spears, în vârstă de 39 de ani, şi Asghari, în vârstă de 27 de ani, s-au cunoscut la filmările pentru videoclipul „Slumber Party”.

Cine este tânărul care i-a adus atâta fericire la 39 de ani? Antrenorul de fitness Sam Asghari este de origine iraniană, s-a născut în Teheran şi are 27 de ani. Nu se ascund şi îşi arată iubirea pe reţelele de socializare. Sam Asghari se înţelege şi cu cei doi copii ai divei, Sean Preston, de 14 ani, şi Jayden James, în vârstă de 13 ani, care locuiesc cu tatăl lor, Kevin Federline, cu care Britney a fost măritată între 2004-2007.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările