News

O recunoşti? A fost una dintre cele mai frumoase actriţe de la Hollywood! Cum de-a ajuns să arate aşa?

O recunoşti? A fost una dintre cele mai frumoase actriţe de la Hollywood! Cum de-a ajuns să arate aşa? camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

A făcut sau nu operaţii estetice? A exagerat cu înfrumuseţătile plastice sau i-ar prinde bine câteva ajustări pe ici, pe colo? Michelle Pffeifer are 61 de ani şi, în cea mai recentă ipostază a sa, abia dacă mai aminteşte de frumuseţea care a făcut-o faimoasă în tinereţe.

Aflată în plin turneu de promovare a celui mai recent film al ei, Maleficent 2, actriţa a alunecat în baia din hotelul unde este cazată, a căzut şi şi-a rupt braţul. Întregul incident a fost povestit de Michelle pe pagina ei de Instagram, când, nemachiată şi cu un prosop pe cap, ne-a uimit nu numai cu păţania respectivă, dar şi cu aspectul deloc flatant al divei de altădată.

Cum arăta în tinereţe...

Michelle Pffeifer a fost răsfăţata marilor regizori şi actori ai anilor ’80 şi ’90, care şi-au dorit-o negreşit în producţiile lor, iar frumuseţea actriţei – redată atât de bine pe marele ecran – a fost un reper pentru generaţii întregi de femei.

Dar, chiar în plină ascensiune profesională, starul din Scarface (1983) s-a retras ani buni de la Hollywood, prioritatea ei fiind familia pe care o formează, încă din 1993, cu scenaristul şi producătorul David E. Kelley. Însă întoarcerea divei în lumina reflectoarelor n-a făcut decât să stârnească un val de comentarii legate de fizicul actriţei.

Cum arată acum, dar cu machiaj...

A făcut sau nu operaţii estetice? În 2011, n-avea nimic împotriva intervenţiilor de acest fel: “Sunt pro retuşări pe ici, pe colo. N-am nicio problemă dacă oamenii îşi fac operaţii estetice sau îşi injectează Botox, e treaba lor. Dar, atunci când nu mai arată ca ei, mi se pare că situaţia devine deja tristă…”

Nici noi n-am fost prea bucuroşi să o vedem pe Pffeifer, chiar şi la cei 61 de ani ai ei, atât de diferită faţă de cum era cu doar câţiva ani în urmă. Trecerea timpului este evidentă pe chipul vedetei, la fel ca injecţiile cu Botox, care au reuşit să espompeze ridurile profunde cauzate de vârsta actriţei, dar să îi şi confere acesteia un aspect deloc flatant.

O fi fost lumina de vină pentru imaginile regretabile cu Michelle sau faptul că diva nu apucase să-şi aplice machiajul, însă e limpede pentru toată lumea că trecerea anilor a lăsat urme clare pe faţa lui Pffeifer. Pentru a vă convinge, faceţi comparaţia cu felul în care arăta actriţa în tinereţe! (vezi Galeria Foto)

foto - Instagram, Getty Images