Vedete

O recunoşti? Aşa arăta în copilărie fiica unui fost premier. Acum are 44 de ani

O recunoşti? Aşa arăta în copilărie fiica unui fost premier. Acum are 44 de ani camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

A împlinit recent 44 de ani, are o familie frumoasă, o fiică de care e tare mândră, iar tatăl ei e fost premier! Ai recunoscut-o?

Despre Oana Roman este vorba! Vedeta a făcut publice imagini inedite din copilăria sa, din urmă cu aproximativ 30 de ani. În imaginea surprinsă ea se afla pe lacul Snagov, acolo a învăţat să înoate, să iubească apa. Pe atunci, avea o viaţă frumoasă, fără nicio grijă. De multe ori, Oana Roman a povestit detalii din trecutul său, al familiei sale. 

A recunoscut că mai primea şi câte o bătaie din partea tatălui, a lui Petre Roman: "Copilăria (primii ani n.a) a fost foarte frumoasă pentru că am avut o guvernantă nemţoaică pe care am iubit-o extrem de mult, îi spuneam Cici. Şi m-a iubit, am nişte amintiri absolut incredibile. M-am simţit iubită. (...) Ai mei nu m-au cocoloşit niciodată. M-am dus şi m-am întors singură de la şcoală. (...) M-au marcat foarte tare bătăile pe care le primeam de la tata.", mărturisea ea în urmă cu ceva timp. 

Oana Roman, mărturisiri dureroase despre adolescenţa sa

Dacă în primii ani, Oana Roman a trăit experienţe minunate alături de familie, în adolescenţă ea a recunoscut că a suferit. 

"Din viaţa frumoasă pe care o aveam în copilărie, a venit Revoluţia. Tata a plecat pe 21 noaptea şi dus a fost. Pe 24 decembrie am plecat din apartamentul acela frumos şi nu ne-am mai întors. Pe 25 ne-a sunat tata şi ne-a zis că a fost numit prim-ministru şi mama l-a rugat să nu accepte, i-a zis <te rog, nu ne face aşa ceva.> (...)

Am rămas singură: pentru tata era prioritar să guverneze, mama voia să fie cu el şi eu eram singură. Am intrat în depresie ca adolescentă, am luat în greutate pe fond nervos, cei care au comentat despre asta habar nu au ce păcate şi-au făcut pentru că nu ştiu prin ce am trecut. Ai mei şi-au dat seama târziu ce era cu mine, m-au dus la doctor, dar era prea târziu. M-am luptat ani de zile cu depresia, am făcut ani de zile terapie, aşa cum m-am luptat şi cu kilogramele în plus. (...) A fost un coşmar perioada în care tata era în politică.", a dezvăluit Oana Roman într-o emisiune televizată acum ceva vreme. 

Foto: Instagram, Facebook

Modifică Setările