News

O rochie de mireasă din anul 1968 costă 50.000 de dolari. Ce actriţă celebră a purtat-o?

O rochie de mireasă din anul 1968 costă 50.000 de dolari. Ce actriţă celebră a purtat-o?

Roman Polanski şi Sharon Tate

În toamnă, la Los Angeles, va avea loc una dintre cele mai imporatne licitaţii ale acestui an. Timp de două zile, vor fi scoase la licitaţie mai multe obiecte care le-au aparţinut marilor artişti. Roman Polanski şi Sharon Tate La licitaţia de pe 16 şi 17 noiembrie, cel mai important obiect care va fi scos la licitaţie este rochia de mireasă pe care faimoasa actriţă Sharon Tate a purtat-o pe 20 ianuarie 1968, la nunta cu reigozrul Roman Polanski.

Potrivit organizatorilor licitaţiei, este de aşteptat ca rochia de mireasă să fie vândută cu o sumă cuprinsă între 25.000 şi 50.000 de dolari. Mai mult decât atât, la licitaţie va fi scoasă şi geanta pe care Sharon Tate a avut-o la ea în luna de miere. Aceasta se aşteaptă să fie vândută cu cel puţin o mie de euro.

Frumoasa Sharon Tate, fotografiată în 1965

Viaţa actriţei Sharon Tate a fost curmată brusc pe când avea 26 de ani, la doar un an după ce s-a căsătorit cu Roman Polanski. Considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, ea a fost ucisă cu doar câteva săptămâni înainte de a naşte. Responsabili de moartea artistei au fost membrii clanului lui Charles Manson, acesta din urmă ajungând în închisoare în anul 1969, de unde nu a mai ieşit. În luna noiembrie a anului trecut, el a murit după gratii.

Modifică Setările