Lifestyle

O zodie va avea noroc la BANI astăzi. Ce spune horoscopul zilei?

O zodie va avea noroc la BANI astăzi. Ce spune horoscopul zilei?

 

7 iunie 2019 se anunţă a fi o zi prilenică pentru toate zodiile, însă una îndeosebi va pleca cu „desaga” plină. Ce zodie are noroc astăzi la BANI?

Pentru gemeni este o zi de odihnă şi relaxare. După program, sigur aveţi pregătit o ieşire cu prietenii ori, pur şi simplu, o seară în tihnă, petrecută în doi.

Racul face paşi importanţi în plan amoros. Azi, îşi va lua inima în dinţi şi va pune întrebarea care contează, cui trebuie. Fie ea vorba şi de o simplă întâlnire, ieşire în oraş.

Leul este semnul norocos al zilei. Fie că recuperează o sumă de bani de la cineva dator, fie că va primi o sumă importantă din neant, ziua se va încheia cu un câştig bănesc.

Nici pentru fecioară nu e rea previziunea. Şi ea, ca şi leul, are de încasat ceva bănuţi. Poate fi vorba despre o recompensă la locul de muncă ori, pur şi simplu, un câştig neaşteptat.

Balanţa are în plan să cheltuiască nişte bani. Fie vorba de achiziţionarea unui teren ori a unei case, balanţa e pusă pe fapte mari.

Scorpionul are planuri pe termen scurt: să iasă din casă şi să relaţioneze. Nu e rău, dar e nevoie de determinare pentru a duce un plan la bun sfârşit.

Săgetătorul va avea ocazia astăzi să socializeze astăzi cu o persoană pe care n-a mai văzut-o de mult. Apar provocări noi şi la locul de muncă, mare atenţie!

Capricornul va avea de furcă cu volumul de muncă astăzi, însă pe seară îşi va găsi momentul de respiro mult aşteptat.

Vârsătorul are şansa de a câştiga nişte bani în plus, pe seară. Bani care vor ajunge în bugetul familiei, bine plănuit pentru o vacanţă.

Peştii au o singură preocupare astăzi: persoana iubită. Frământările de pe planul amoros dau peste cap toata activitatea zilei.

Berbecul are în plan o ieşire în doi în seara asta. Şi poate şi nişte cumpărături…

Taurul vrea să le facă pe toate astăzi! O ieşire în oraş, o plecare în vacanţă, nişte shopping. Ce-o să fie?