News

Oana Pellea şi Sanda Manu, invitate la un prânz regal la Palatul Elisabeta FOTO

Oana Pellea şi Sanda Manu, invitate la un prânz regal la Palatul Elisabeta FOTO camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Două somităţi ale teatrului românesc au avut parte de un frumos gest de recunoaştere a valorii lor din partea Casei Regale.

Puţine sunt ocaziile în care oamenii de teatru primesc invitaţii, decoraţii sau altfel de recunoaşteri ale talentului lor din partea oficialităţilor. Dar iată că, într-o frumoasă zi de noiembrie, Familia Regală a făcut acest gest pentru două dintre personalităţile marcante ale lumii artistice.

Aşa se face că Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei şi ASR Principele Radu le-au invitat la un prânz privat pe regizoarea de teatru şi profesoara Sanda Manu şi pe actriţa Oana Pellea. Ambele personalităţi ale teatrului românesc au fost distinse cu decoraţii regale. Doamna Manu a primit Decoraţia Regală Nihil Sine Deo, iar doamna Pellea a primit Crucea Casei Regale a României.

"Mulţumesc Majestatăţii Sale Margareta Custodele Coroanei şi ASR Principele Radu pentru onoarea acordată. A fost un prânz regal într-o toamnă de aur. Mulţumesc. Mulţumesc plecată!" a fost mesajul plin de recunoştinţă al actriţei Oana Pellea, postat pe contul său de socializare.