Lifestyle

Oana Tache, primele sărbători cu Petru Lucas. Micuţul a împlinit patru luni

Oana Tache, primele sărbători cu Petru Lucas. Micuţul a împlinit patru luni camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Oana Tache marchează o premieră în această lună: primele sărbători alături de soţul şi de fiul său.  Bruneta a sărbătorit pe 1 decembrie 4 luni de la naşterea fiului său. 

Oana spune că trăieşte una dintre cele mai frumoase perioade din viaţa ei: pregătirile pentru sfârşitul de an şi primele ritualuri pe care vrea să le transforme în tradiţii, împreună cu soţul ei, Filip, pentru Petru Lucas. După sosirea lui Moş Nicolae şi în aşteptarea lui Moş Crăciun, cel mic a avut parte şi de o sedinţă foto inedită, la care părinţii s-au amuzat copios. „Pentru noi acesta e cel mai frumos Crăciun. De fapt, abia de anul acesta înţelegem ce înseamnă în adevăratul sens al cuvântului sărbători în familie. E prima oară când suntem în formulă completă şi sunt şi suntem extrem de fericiţi! Noul statut de mămică m-a încărcat pozitiv şi am devenit şi mai curajoasă decât eram. Mi-am dorit mult să trec în această nouă etapă care mi-a reamintit că ziua are 24 de ore şi nu există alte limite decât cele pe care ni le impunem noi. Şi în plan personal, şi în plan profesional!”.

Vedeta pregăteşte propriul proiect multimedia „Produc content exclusiv digital acum 5 ani, în portofoliul personal se regăsesc numeroase proiecte online pentru brand-uri locale şi internaţionale, iar acum a venit vremea propriului meu proiect, Lumea lu’ Tache, despre şi pentru toţi cei care s-au săturat de exemplele negative care ne sunt prezentate zilnic în media. Am gândit totul astfel încât să fie 100% orientat către cei care au îndrăznit, care şi-au urmat visurile şi au schimbat ceva pe plan local şi internaţional. Lumea lu’ Tache este despre cum, odată schimbată perspectiva, lumea devine un mediu în care poţi evolua şi creşte la modul real”.

Proiectul se concretizează printr-o serie de interviuri care îi provoacă pe interlocutorii săi să vorbească deschis, indiferent de sfera profesională sau de interes. „Vom povesti despre muzică în primul rând, pentru că ea e punctul meu forte după peste 12 ani la MTV România, dar nu va lipsi nici zona socială,  cu comunităţile aferente – fie că vorbim despre oamenii implicaţi în proiecte cu un puternic impact educaţional şi civic, ecologie, gender equality, lifestyle şi digital. Şi, de ce nu, chiar şi politică! Materialele vor fi prezente în print, video şi podcast, pe canalele mele de YouTube, Spotify, dar şi pe Facebook şi Instagram”.

 

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările