Vedete

Oana Zăvoranu, reacţie despre divorţul dintre Pepe şi Raluca: "Să stea împreună până la adânci bătrâneţi, să se împace"

Oana Zăvoranu, reacţie despre divorţul dintre Pepe şi Raluca: "Să stea împreună până la adânci bătrâneţi, să se împace" camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Oana Zăvoranu şi Pepe au fost căsătoriţi cinci ani. Iată că vedeta a aflat de divorţul dintre fostul ei soţ şi Raluca şi a reacţionat. Şi-a spus părerea fără vreo reţinere.

Oana Zăvoranu a făcut primele declaraţii despre divorţul dintre fostul ei soţ şi Raluca Pastramă în mediul online. Se ştie că multe persoane aşteptau reacţia ei, vedeta a tratat totul cu ironie, în stilul său. 

"Din 2 noiembrie se va schimbă, nu o să mai fie ce a fost. A venit bombă care va zgudui România. s-au despărţit ăştia doi. Se poate mai rău decât ştirea cu COVID-u! E mai rău! De joi seară, cele şapte pisici erau toate foarte agitate şi constipate cum nu au fost niciodată. Am zis că poate bobiţele, poate că s-a schimbat vremea. Aseară mă sună angajaţii şi mi-au zis : „Băi, Oana. Ce crezi? S-au potolit pisicile. Nu mai sunt constipate'. Păi s-a detonat bombă. După agitaţia s-a aşternut un calm. Şi pentru că urmă să se despartă ăştia doi.

Am trecut pe lângă două mănăstiri şi bisericile au câte o icoană făcătoare de minuni care mai plânge din când în când. Icoanele plângeau în hohote din cauza tristeţii. Doamne, să nu se mai „ceartă'. Să se „înpece'. Să nu mai „fuge' de acasă şi să stea împreună până la adânci bătrâneţii. Şi să se „împece'. Ăsta este mesajul meu!'", a declarat ea. 

Oana Zăvoranu nu crede că cei doi vor semna actele de divorţ, ci este doar o strategie pentru a atrage atenţia asupra lor, mai ales asupra lui. 

"V-am răspuns că să nu mă mai întrebaţi! Râsul ne face bine, aşa că ascultaţi că să va destindeti! Şi nu mai puneţi ‘botu la vrăjeli…e fomita mare, vine Crăciunul şi poate mai iese de vreun concert ceva…vremuri grele Mon Cher…da lasă că de Crăciun la ‘insistenţele fanilor...miraculos or să se ‘împece…chill…astea de etnie nu divorţează, nu există această noţiune în mintea lor…iar ‘soţu trebuia să înveţe să ‘joace mai bine că doar a stat cu o actriţa în casă atâţia ani…stai jos, notă 4. Have Fun and Enjoy Love, Oana ♥️ P.S….. mie sincer mi se rupe şi mi se-ndoaie de acesta ‘drama cu iz de regie fâsâita…'', a încheiat ea. 

Pepe şi Oana zăvoranu au fost căsătoriţi cinci ani, dar au divorţat chiar de ziua brunetei, în iunie 2011. La scurt timp, Pepe s-a cuplat cu Raluca Pastramă, iar un an mai târziu a ajuns în faşa ofiţerului stării civile. Cei doi au două fetiţe, pe Maria şi Rosa Alexandra.

Pepe este cel care a anunţat acum, în 2020, divorţul de Raluca. Ea şi-a dorit separarea: "Vreau să fac un anunţ extrem de important pentru mine şi cred că şi pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum, mai exact vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei."

Pepe şi Raluca Pastramă vor divorţa la notar

Se pare că cei doi au încercat să îşi salveze relaţia, să discute, să o ia de la început, însă Raluca a decis că este mai bine să pună punct poveştii lor. Relaţia dintre ei este acum una destul de bună, se înţeleg, nu există tensiuni, dar în curând se vor prezenta la notar pentru a semna actele de divorţ. Nici Pepe nu ştie exact când s-a produs ruptura.

„Suntem doi oameni maturi, ne asumăm. În momentul de faţă, fiind de comun acord, vom merge la notar şi nu există nici un fel de proces, litigii sau alte speculaţii. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”, a mai spus Pepe într-un video pe Youtube.

Foto: Facebook

Modifică Setările