News

Obsedate de chirurgie! Ce vedete tinere şi-au schimbat complet look-ul până în 25 de ani?

de admin

Obsedate de chirurgie! Ce vedete tinere şi-au schimbat complet look-ul până în 25 de ani?

Sunt frumoase, îndrăgite şi dornice să se afirme. Din păcate, ca să ajungă acolo - la celebritate - multe dintre ele au apelat la intervenţii chirurgicale, deşi aveam mai puţin de 25 de ani. Iată, aşadar, ce vedete au trecut pragurile doctorilor esteticieni până să împlinească 25 de ani.

Lindsay Lohan - 2015 vs 2004

Pe la 17 ani (foto jos) dădea vina pe o creştere naturală, atunci când a venit vorba de bustul său, mărit peste noapte. Desigur, timpul a dezvăluit acest adevăr, iar Lindsay nu a mai avut cum să-l ascundă. De atunci, s-a mai vorbit de o rinoplastie, şi de multe injecţii de mărire a buzelor.

Click pe următoarea!

Kylie Jenner 2015 vs 2012

Mai e ceva de zis? Noi credem că nu, fotografiile acestea vorbesc de la sine. De la 15 ani (foto jos), Kylie s-a transformat total. Rinoplastie, implant mamar, augmentarea buzelor - acestea sunt intervenţiile pe care le-a recunoscut, restul...

Bella Thorne 2015 vs 2011

Cârcotaşii spun că şi vedeta Disney, Bella Throne, a trecut pragul cabinetului doctorului estetician, acum că şi-a dorit să treacă de la filme pentru adolescenţi la unele serioase. Printre intervenţiile bănuite se numără rinoplastia dar şi injecţiile pentru augmentarea buzelor. Să fie aşa?

Kaley Cuoco - 2015 vs 2012

Actriţa din ”The Big bang Theory” a recunoscut fără jenă că a apelat la implanturi mamare pentru a-şi mări bustul. Ba mai mult, ea a declarat că a fost cea mai bună decizie pe care a luat-o vreodată. ”A fost cel mai bun lucru care mi s-ar fi putut întâmpla.”. Mda, ce să mai spunem...

Heidi Montag - 2013 vs 2006

În 2010 şoca pe toată lumea cu cele 10 intervenţii chirurgicale dintr-o singură lovitură. Aşa că nu mai e nicio surpriză când spunem că în următorii ani, Heidi Montag s-a asigurat că s-a transformat total.

Sursa foto: Getty Images