News

Octavian Strunilă s-a căsătorit pe plajă FOTO

Octavian Strunilă s-a căsătorit pe plajă FOTO camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

După 9 ani de relaţie şi doi copii, actorul şi partenera sa de viaţă, Oana Botez, au ajuns în sfârşit în faţa altarului.

Recent, Octavian Strunilă anunţa, în cadrul concursului de dans de la ProTV în care a evoluat alături de partenera sa de-o viaţă, Oana Botez, că urmează să facă nunta pe plaja de la 2 mai, în luna mai.

M-a cerut de multe ori în căsătorie. Prima oară am pierdut inelul la duş şi asta pentru că s-a agăţat şi a rămas într-o mănuşă pe care o folosisem. Între timp, l-am primit pe al doilea, iar după ceva timp l-am găsit pe primul, pierdut la duş”, a declarat Oana Botez.

„După toate astea, i-am luat două inele. Însă, după cum vedeţi, nu poartă niciunul, pentru că nu ştie unde sunt. Am zis că verighetele vor fi din lemn sau tatuate. Nunta va avea loc în mai, pe plajă, la mare, aşa cum ne-am dorit. Va fi ceva rock, ceva mai deosebit”, a adăugat Octavian Strunilă.

Weekendul trecut, nunta lor de vis a avut, în sfârşit loc, aşa cum şi-au dorit: la mare, pe plajă. Naşi le-au fost bunul prieten al lui Octavian, actorul Paul Ipate, şi partenera acestuia de viaţă, Cătălina Grama (Jojo).

Aşa cum au anunţat, nunta a fost una atipică, cu un mire încălţat în pantofi sport şi cu cămaşa scoasă din pantaloni, cu o mireasă boho-chic şi cu buchete şi aranjamente realizate din lavandă şi spice de grâu. Chiar şi lumânările au fost neobişnuite, mai scurte şi mai groase decât cele clasice, ornate asemenea buchetelor. Iar naşul Paul Ipate s-a "asortat" purtând un sacou înflorat în tonuri de lavandă. Cea mai elegantă din acest tablou a fost naşa Cătălina Grama, care a ales să poarte o rochie din voal, în nuanţa roz prăfuit, de la M.Marquise.

Cel mai probabil petrecerea a avut loc chiar la restaurantul din vecinătate, unul cu specific pescăresc.

Gurile rele spun că preotul care a oficiat ceremonia nu ar mai face parte din rândul clericilor ortodocşi, după ce a intrat în conflict cu Arhiepiscopia Tomisului, care îl ancheta pentru adulter şi care l-a suspendat de la slujire. De atunci, el s-a alăturat Bisericii Ortodoxe Ruse în Exil şi şi-a ridicat o biserică în comuna Mihail Kogălniceanu, care poartă hramul „Sfântul arhidiacon Ştefan şi Sfânta muceniţă Sofia“.

Cert e că Octavian Strunilă şi Oana Botez, deja părinţii a doi copii, Sasha (5) şi Equazella-Maria (8), şi-au dorit ca nunta lor să aibă loc afară, nu în biserică, ceea ce contravine rigorilor ortodoxe, care cer ca asemenea slujbe să se oficieze în lăcaşurile de cult. Astfel, actorul a fost nevoit să apeleze la serviciile unui ”preot privat” pentru a oficia momentul la malul mării, aşa cum a visat. O astfel de ceremonie însă nu egalează adevărata cununie religioasă şi nu este recunoscută.

În tot cazul, Oana şi Octavian Strunilă i-au inspirat şi pe "finii" Cătălina şi Mihai Bobonete să facă cununia religioasă, după aproape 20 de ani de relaţie şi tot doi copii. Aceştia ar urma să se căsătorească religios în iunie.

Modifică Setările