News

Olivia Steer despre fiul care a vrut să renunţe la vegetarianism: ”A spus că a fost un prost”

Olivia Steer despre fiul care a vrut să renunţe la vegetarianism: ”A spus că a fost un prost”

Nu e nicio surpriză pentru nimeni că-n casa Oliviei Steer se mănâncă sănătos. Frumoasa prezentatoare TV este raw vegană, iar cei doi băieţi ai ei, David (11 ani) şi Luca (9 ani), sunt vegetarieni. Olivia Steer şi Florentina Fântânaru, gazda emisiunii „Dincolo de aparenţe” Invitată în emisiunea Florentinei Fântânaru, ”Dincolo de aparenţe”, Olivia Steer a mărturisit că fiul ei cel mare, influenţat de colegii de şcoală, a renunţat la vegetarianism. ”Eu sunt raw vegană, dar nu impun nimănui asta. David a început iniţial prin a fi vegetarian, îi plăcea ce găteam, până când într-o zi a spus că îşi doreşte să mănânce şi el acelaşi lucru alături de colegii săi de la şcoală.”, a povestit vedeta.

Olivia a mărturisit că a încercat în acel moment să-i explice pericolele unui astfel de stil de viaţă, dar că David a fost hotărât să renunţe la învăţăturile mamei sale. „Îţi dai seama că am luat poziţie pentru că la şcoală copiii mâncau în fiecare zi dulciuri, pâine albă, adică glucide care încarcă organismul, aşa că i-am spus că e posibil să aibă probleme, i-am explicat avantajele şi dezavantajele. I-am spus inclusiv faptul că dacă va fi în rând cu ceilalţi nu va fi văzut ca un ciudat, dar dezavantajul s-ar putea să apară în câteva luni sau săptămâni. Şi a fost decizia lui să fie omnivor şi, e drept, am avut un nod în gât pentru că îi construisem o sănătate de fier, nu avusese nici o problemă. Dar citisem că este important să nu îi bagi pe gât copilului cu forţa ce mâncare şi în ce cantitate vrei. De aceea niciodată nu insist nici să termine tot din farfurie. Aşa că nu l-am obligat, a fost decizia lui.”, a relatat Olivia Steer.

În cele din urmă, David a ajuns din nou pe calea bătăturită, recunscându-i mamei sale că nu a fost o decizie inspirată de a renunţa la vegetarianism, din moment ce au început să apară probleme de sănătate. ”Dar în trei luni a început să aibă probleme şi să îl doară burtica şi să spună că a fost un prost. Iar atunci a ales să fie din nou vegetarian”, a povestit Olivia.

Modifică Setările