News

Ooops! Ce surprinză i-a făcut Jessica Simpson soţului său, de ziua lui de naştere!

Ooops! Ce surprinză i-a făcut Jessica Simpson soţului său, de ziua lui de naştere!

Jessica Simpson este cu adevărat imprevizibilă atunci când vine vorba de surprize, mai ales că vorbim de o zi deosebită, ziua de naştere a soţului său, Eric Johnson. Săptămâna tercută, jucătorul de fotbal american a împlinit 38 de ani şi a avut parte de o petrecere pe cinste şi o soţie costumată aşa cum rar îţi este dat să vezi, gata să-i îndeplinească orice dorinţă.

Petrecerea a avut loc ieri seara, iar artista a lăsat deoparte orice inhibiţie, şi-a pus un costum super sexy şi s-a lăsat fotografiată în cele mai indecente ipostaze alături de soţul său, făcând din ziua lui Eric una memorabilă. Cântăreaţa de 37 de ani a marcat această ocazie cu o fotografie cu spatele, aplecată peste soţul său, lăsându-şi lenjeria intimă şi fundul la vedere. A încărcat fotografia pe reţelele de socializare şi a scris: "38 este minunat ? Sunt prea fierbinte pentru tine!".  Soţul fericit apare el însuşi cu zâmbetul pe buze şi cu două halbe de bere în mâini, într-o grădină cu multe lumini.

Aceasta nu este prima dată când artista, mamă a doi copii, vrea să fie în centrul atenţiei în acest mod. De ziua sa s-a fotografiat doar în bikini pe o saltea gonflabilă verde, pentru un început de vară incendiar. Jessica şi Eric sunt căsătoriţi din 2014 şi au împreună doi copii - Maxwell ( 5 ani) şi Ace(4).

Foto: Instagram Jessica Simpson

Modifică Setările