Fashion

Oops! Rochia i-a jucat feste pe covorul roşu Irinei Shayk. Modelul şi-a arătat lenjeria intimă

Oops! Rochia i-a jucat feste pe covorul roşu Irinei Shayk. Modelul şi-a arătat lenjeria intimă

CANNES, FRANCE - MAY 11: Irina Shayk attends Chopard Secret Night during the 71st annual Cannes Film Festival at Chateau de la Croix des Gardes on May 11, 2018 in Cannes, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Chopard)

Îi place să fie în centrul atenţiei, aşa că rochia aleasă la petrecerea Chopard a fost una spectaculoasă, cu tăieturi îndrăzneţe. Din păcate pentru ea, tocmai croiul îndrăzneţ al rochiei a făcut ca, pe covorul roşu, să se vadă mai mult decât era cazul! Irina Shayk, petrecerea Chopard foto: gettyimages

A participat la petrecerea Chopard, din cadrul Festivalului de Film de la Cannes, iar apariţia sa pe covorul roşu a fost cu adevărat sexy! Partenera de viaţă a actorului Bradley Cooper a ales să poarte cu acea ocazie o rochie dintr-o catifea fină, de culoarea smaraldului, care a atras privirile tuturor.

Spectaculoasă!

Ceea ce a ieşit, însă, în evidenţă a fost croiul îndrăzneţ al rochiei, care a lăsat să se vadă mai mult decât şi-ar fi dorit, probabil, Irina Shayk. Nu mult le-a luat fotografilor prezenţi să surprindă cadre inedite cu lenjeria intimă a modelului, făcând-o astfel să apară pe prima pagină a ziarelor de scandal.

Ooops!
Modifică Setările