News

Ozana Barabancea a slăbit drastic, dar nu se opreşte aici. Mai vrea să-şi facă şi alte operaţii estetice!

Ozana Barabancea a slăbit drastic, dar nu se opreşte aici. Mai vrea să-şi facă şi alte operaţii estetice! camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

În iunie 2017 a trecut printr-o operaţie de micşorare a stomacului, iar acum arată complet diferit. Celebra artistă cântăreşte mai puţin cu 40 de kilograme în prezent şi se simte ca-n adolescenţă!

Energică, pozitivă şi cu mult chef de viaţă! Aşa o găsesc cei 49 de ani pe Ozana Barabancea, care arată mai bine pe zi ce trece. După ce a trecut prin intervenţii grele şi periculoase, jurata emisiunii ”Te cunosc de undeva!” împărtăşeşte cu fanii internauţi gânduri bune despre cum să trăieşti sănătos şi frumos.

Ea a realizat recent un shooting de toamnă, în care arată splendid. Vizibil slăbită, Ozana se bucură acum de o siluetă ca trasă prin inel, asemenea unei adolescente. Vorbind despre intervenţiile pe care şi le-a făcut de-a lungul ultimilor doi ani, dar şi despre cele viitoare, artista a recunoscut că nu regretă nimic şi că totul efortul a meritat.

Amintim că Ozana a trecut printr-o operaţie de micşorare a stomacului, dar şi prin intervenţii ulterioare de modelarea a siluetei. Cea mai recentă este un lifting circular complex, prin care vedeta a căpătat o talie de invidiat, eliminându-se surplusul de piele şi grăsime de pe abdomen.

Totuşi, Ozana n-are de gând să se oprească aici. Ea vrea să se supună unei intervenţii asupra sânilor, dar şi a coapselor interioare. "Eu mental încă mă văd grasă. A fost greu şi acum. Au fost scoase 5 kilograme de grăsime din zona abdomenului şi a fost îndepărtată pielea care a rămas în urma operaţiei de gastic sleeve. A fost un lifting circular, o provocare şi pentru echipa de medici. Eu nu sunt o fiţoasă. Vreau să fiu sănătoasă, să-mi pot susţine concertele pentru copiii şi elevii mei. Urmează alte două operaţii. Vreau să-mi ridic sânii şi să-mi retuşez picioarele", a mărturisit Ozana Barabancea. Pe lângă această intervenţie complicată, vedeta Antena 1 a suferit şi o blefaroplastie, operaţie prin care şi-a ridicat pleoapele.

Iată aici galeria foto!