News

Ozana Barabancea, adepta detofixierii colonului: "După 20 de minute am zis că renasc"

Ozana Barabancea, adepta detofixierii colonului: "După 20 de minute am zis că renasc" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Şi-a schimbat total stilul de viaţă după ce a trecut printr-o operaţie de micşorare a stomacului, iar Ozana Barabancea este mai radioasă şi pozitivă ca niciodată. Este de nerecunoscut după ce a slăbit peste 40 de kilograme şi, pe lângă faptul că ţine dietă şi face mult sport, vedeta a cerut ajutorul specialiştilor în detoxifiere, iar rezultatele sunt uimitoare.

Nu s-a oprit doar la asta, ci a apelat şi la un program de detoxifiere care a ajutat-o să se simtă mult mai bine în pielea ei. "Am fost la o clinică în Turcia şi am rămas foarte impresionată de cât de stricţi sunt la master detox. Am băut sucuri de frunze, de ierburi, n-a fost deloc uşor timp de trei zile pentru că singurul lichid pe care îl puteam bea era o supă clară în care aruncam nişte condimente, fără sare. Nu aveam voie machiaj, cu bijuterii de aur, parfumuri, cafea, ceai.", a declarat vedeta în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

"Este un tratament care se face 7 zile. Eu nu am reuşit decât 3 pentru că eram operată. A 4-a zi m-am simţit ameţită. Cum simţeam că mă ia ameţeala am cerut de mâncare. Nu mai puteam să mă ţin pe picioare pentru că alergam în fiecare zi, făceam înot, aqua gym, saună. Pentru două persoane se plătea 1200 de euro şi mi se pare de bun-simţ."

Iar pe lângă faptul că s-a bucurat de o privelişte de vis, departe de agitaţie, a avut un program bine stabilit, cu sport, multe shoturi energizante cu ghimbir şi lămâie verde, masaj, dar şi detoxifierea colonului, foarte importantă în acest proces. Ozana a scăpat de toxine şi experienţa care iniţial i s-a părut şocantă, a fost una de bun augur pe care o recomandă: "Se făcea coadă când te duceai la sala aceea de curăţare a colonului. Mi se pare un lucru atât de civilizat şi de sănătos încât aş da o lege să fie obligat românaşul nostru să facă treaba asta o dată la şase luni. Obligatoriu, să facă această curăţare a colonului. În prima zi m-am speriat. 20 de minute a durat. E adevărat că nu a fost chiar plăcut să ai crampe şi aşa mai departe, dar după 20 de minute am zis că renasc."

Cât despre opetaţii estetice, vedeta nu le respinge în totalitate, după ce a slăbit peste 40 de kilograme: "Posibil, dar eu încă mai sper dacă merg de 3 ori pe săptămână la sală. După un an de zile de luptă cu antrenamentul bănuiesc că o să fie foarte puţin de retuşat, zic eu."

Foto: Facebook

Modifică Setările