News

Pamela Anderson a înfuriat-o pe Kim Kardashian cu acest cadou

Pamela Anderson a înfuriat-o pe Kim Kardashian cu acest cadou

Blonda de 50 de ani i-a trimis lui Kim un cadou, însoţit de un mesaj care a reuşit s-o scoată din sărite pe vedeta de reality show

Despre ce e vorba? Se ştie că Pam este o mare susţinătoare PETA, care militează pentru drepturile animalelor şi împotriva purtătorilor de blănuri naturale, aşa cum este Kim Kardashian. Într-atât de implicată este Anderson în cauzele PETA, încât a devenit şi director onorific al organizaţiei şi apare în campaniile lor, fiind, de altfel, o vegetariană convinsă - căci doaraşa poţi susţine cu adevărat, în accepţiunea ei, că iubeşti animalele. Mai mult, Pamela a început să treacă şi la acţiuni mai îndrăzneţe la adresa VIP-urilor care aleg să poarte în continuare haine din blănuri naturale pentru fabricarea cărora trebuie să moară animale.

Astfel, Pam i-a trimis lui Kim Kardashian o haină din blană artificială din noua sa colecţie, însoţită de următorul mesaj: "E vremea când toţi ne gândim la rezoluţiile pentru noul an. Ce-ar fi ca pe lista ta de rezoluţii să fie şi una cu adevărat semnificativă şi anume să renunţi să mai porţi blănuri naturale? În acest fel, ai putea da un exemplu plin de compasiune, care este şi foarte trendy, fiindcă blănurile artificiale sunt la modă. Kim, ştiu că fanii tăi tineri te vor admira şi mai mult dacă vei renunţa la blănurile naturale!", a scris activista PETA, alegând pentru Kim haina de mai jos.

Foto: Getty

Modifică Setările