News

Pamela Anderson, o apariţie mai fresh ca niciodată în revista W

Pamela Anderson, o apariţie mai fresh ca niciodată în revista W

Şi chiar mai naturală decât de obicei, am complete noi, căci fosta vedetă Baywatch a renunţat la extensiile ei obişnuite de păr, abordând o tunsoare până la umeri şi o rochie albă, model creion, pentru noul shooting realizat de Katie Thompson pentru revista W. Pamela, într-un shooting pentru revista W

Văzând aceste fotografii, am putea spune că susţinătoarea PETA arată mai bine ca niciodată la cei 48 de ani ai ei, cu toate că vedeta a abordat un machiaj destul de complex pentru această şedinţă foto, ajutat, probabil, şi de puţin photoshop.

„Să îmbătrâneşti nu este sfârşitul lumii. Chiar îmi place această perioadă“, a declară, printre altele, Pamela, în interviul care însoţeşte shootingul. „Mă uit la fotografii mai vechi cu mine, de când eram în această relaţie îngrozitoare (n.r. cu fostul soţ Rick Salomon), şi par cu 20 de ani mai bătrână“, se mai confesează Pam.

Tot în acest interviu, actriţa mărturiseşte că s-a vindecat de boala care a măcinat-o atâta vreme, Hepatita C, în noiembrie anul trecut.

Pamela şi Rick Salomon au fost căsătoriţi timp de un an, între 2014 şi 2015.

pamela 2

Modifică Setările