Gossip

Pamela Anderson s-a mutat în Franţa de dragul iubitului fotbalist

Pamela Anderson s-a mutat în Franţa de dragul iubitului fotbalist

În luna mai, anul trecut, s-a zvonit că celebrul iepuraş Playboy are o relaţie amoroasă cu fotbalistul Adil Rami, pe care l-a cunoscut la Grand Prix, Monaco. Însă, până acum, actriţa n-a confirmat această informaţie. Pamela şi Adil locuiesc deja împreună Totuşi, paparazzi au reuşit s-o surprindă pe Pamela Anderson din nou în compania acestuia, fiind foarte iubitoare vizavi de fotbalist, semn că relaţia s-a consolidat, iar actriţa e dispusă să-şi asume această iubire. Cei doi se aflau în Franţa, unde Pam s-a şi mutat în urmă cu câteva luni.

Surse din anturajul actriţei au mărturisit că Pamela s-a mutat într-un apartament cu iubitul său, în Marseille, Franţa, şi chiar au un câine împreună, pe nume Zuzu. Chipurile, aceasta ar fi renunţat la viaţa ei din Los Angeles, de dragul fotbalistului Adil Rami, cu care are planuri cât se poate de serioase.

Totuşi, Pam nu şi-a neglijat cei doi copii pe care îi are din relaţii anterioare, păstrând o legătură strânsă cu aceştia. De altfel, adolescenţii îşi vizitează destul de des mama şi au o părere foarte bună despre Adil, care la rândul lui are o pereche de gemeni, dar care locuiesc cu mama lor.

Acum câteva luni, Pam a dat de veste că-şi închiriază reşedinţa din Malibu, contra unui cost de 40.000 de dolari pe lună. În plus, contractul este unul pe o durată îndelungată! Aşadar, Pam nu prea are planuri să se mute înapoi în USA.

foto: arhivă, Instagram

Modifică Setările