News

Paradă de vedete sexy de Ziua Îndrăgostiţilor. Imagini HOT postate de Valentine's Day

Paradă de vedete sexy de Ziua Îndrăgostiţilor. Imagini HOT postate de Valentine's Day camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Dacă anumite vedete de reality show ne-au obişnuit cu ipostazele sexy în care se pozează, cântăreţele sau actriţele nu se grăbesc să-şi dea jos hainele în faţa camerei şi-apoi să posteze, pe conturile lor din social media, fotografiile. Există, totuşi, şi excepţii!

Klanul Kardashian a devenit cunoscut datorită casetei XXX în care apărea Kim cu iubitul ei de-atunci. Nu-i de mirare că, pe parcurs, atât ea, cât şi surorile ei au fost nevoite să-şi menţină o imagine sexy, pe care publicul o apreciază din plin. Mai ales de Ziua Îndrăgostiţilor!

Aşa s-o fi gândit şi KK, care şi-a lansat o colecţie de lenjerie intimă chiar în pragul sărbătorii iubirii. Şi, pentru a face reclamă produselor SKIMS, Kim le-a invitat pe surorile ei, Kendall şi Kylie, să pozeze sexy în lenjeria intimă din colecţia sa. Mai mult, topmodelul Kendall a şi recunoscut, pe Twitter, că, în ciuda siluetei sale fără defect, are şi ea zile proaste, în care încrederea în sine e la cote scăzute.

Mult mai încrezătoare în formele sale voluptoase pare să fie Kylie, care s-a jucat, în faţa camerei, cu frişcă şi-o ţinută roşie cât se poate de sumară. Ce spuneţi, care e preferata voastră?

Dacă ne aşteptam din partea surorilor Kardashian să apară sexy de Valentines, o surpriză ne-a oferit Halle Berry, care este, de obicei, discretă cu viaţa ei privată şi, implicit, cu fotografiile în care dezvăluie aspecte ample din viaţa ei de zi cu zi. Însă, de când formează un cuplu cu muzicianul Van Hunt, câştigătoarea Oscarului e mai dezinhibată ca niciodată.

Acum, de Ziua Îndrăgostiţilor, vedeta de 54 de ani a apărut, într-un mic filmuleţ, dansând topless alături de iubitul ei de 50 de ani, pe un balcon. În imaginile cu pricina, Halle poartă nişte bikini cu inimoare, totuşi, ţinuta ei încadrându-se perfect în tematica zilei, nu credeţi?

O altă divă care are o imagine sexy de menţinut e Beyonce şi n-a vrut să treacă cumva Valentine's Day fără să arate şi ea lumii cât de bine arată într-un outfit sport, dar sexy. Ce-i drept, doamna Carter şi-a mai rotunjit puţin formele în ultima vreme, însă tot la categoria femei sexy se înscrie.

foto - Instagram

Comentarii

Modifică Setările