News

Parada rochiilor în culori îndrăzneţe la o gală în New York

Parada rochiilor în culori îndrăzneţe la o gală în New York

Blake Lively à la soirée American Ballet Theatre Spring 2017 au Metropolitan Opera House à New York, le 22 mai 2017 © Morgan Dessalles/Bestimage People attend the American Ballet Theatre Spring 2017 Gala at The Metropolitan Opera House on May 22, 2017 in New York City.

Numai rochii în culori îndrăzneţe, ieri seară, la gala American Ballet Theatre Spring, care a avut loc la The Metropolitan Opera House din New York.

Şi când spunem îndrăzneţe, ne referim la culori de genul galben neon, pe care a purtat-o cu deosebită îndrăzneală actriţa Blake Lively, în vârstă de 29 de ani, vedeta serii, de altfel. Rochia semnată Oscar De La Renta s-a aşezat superb pe formele ei de mamă, soţia lui Ryan Reynolds dând naştere în toamna anului trecut unei a doua fetiţe.

Blake Lively

Elegantă a fost şi Katie Holmes, actriţa care a ales o rochie stil balerină, într-un roşu purpuriu, din satin, mătase şi tul.

Katie Holmes

Dar şi mai interesantă a fost rochia purtată de Nicky Hilton, o altă mămică care a născut relativ de curând, sora lui Paris purtând o rochie roz dintr-un material metalizat. Deranjant a fost modul în care a accesorizat-o: cu un plic inscripţionat cu numele ei.

Nicky Hilton

Modelul de 30 de ani Hilary Rhoda a jucat o carte  mai safe cu rochia ei albă cu inserţii negre. Per total, o gală în care vedetele au abordat culori tari şi bine au făcut!

Hilary Rhoda

Foto: Hepta