News

Parfumul creat de Ivanka Trump, vânzări record! La ce preţ se găseşte?

Parfumul creat de Ivanka Trump, vânzări record! La ce preţ se găseşte?

Fiica preşedintelui american Donald Trump se dovedeşte a fi o antreprenoare de succes, acum că tatăl său a câştigat alegerile. Parfumul său, care îi poartă numele, a ajuns în scurt timp cel mai vândut parfum! Parfumul creat de Ivanka se bucură de un real succes Potrivit presei internaţionale, parfumul lansat în 2013 de către Ivanka Trump, a ajuns să fie cel mai vândut parfum de pe site-ul amazon.com. Culmea e că-n topul realizat de site-ul care-l comercializează, parfumul Ivankăi este urmat tot de către un produs semnat de fiica preşedintelui american. Este vorba despre versiunea de roll-on a parfumului respectiv.

Parfumul ”Ivanka Trump” se comercializează cu preţul de 34,99 de dolari, în timp ce roll-on-ul respectiv se găseşte la preţul de doar 15 dolari. Cele două produse se bucură, evident, de aprecierea internauţilor, parfumul fiind descris ca ”cel mai bun” sau ca ”aromă frumoasă, delicată şi feminină”.

NEW YORK, NY - FEBRUARY 19: A general view during the Ivanka Trump Fragrance Launch at Macy's Herald Square on February 19, 2013 in New York City. (Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images)
Parfumul este comercializat cu preţul de 35 de dolari.

Succesul parfumului este neaşteptat, dat fiind faptul că, în ultimele săptămâni, linia vestimentară a fiicei preşedintelui a fost boicotată. Campania #grabyourwallets, iniţiată de susţinătorii adversarilor lui Trump, e menită să boicoteze toate brandurile asociate cu familia Trump.

foto: Getty