News

Paris Hilton a fost cerută în căsătorie. Cum a fost momentul şi ce inel i-a oferit actorul Chris Zylka!

Paris Hilton a fost cerută în căsătorie. Cum a fost momentul şi ce inel i-a oferit actorul Chris Zylka! camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Anul 2018 a început surprinzător pentru moştenitoarea imperiului Hilton, Paris Hilton, care în curând îşi va schimba şi numele de familie. Este împreună cu actorul Chris Zylka de la începutul anului trecut, iar acum lucrurile între cei doi par să evolueze. Paris a fost cerută în căsătorie în prima zi din 2018, iar cererea a fost una impresionantă, la fel şi inelul pe care acum îl poartă pe deget.

Actorul cunoscut din serialul de televiziune „The Leftovers” a luat-o prin surprindere pe Paris în timp ce se aflau pe o pârtie de schi din Aspen, Colorado, cu o cerere în căsătorie emoţionantă. Cum a reacţionat Paris? Ei bine, video distribuit chiar de ea pe Instagram spune totul. Entuziasmată, vedeta a spus un DA răspicat, l-a sărutat pe iubitul său şi şi-a pus inelul impresionant pe deget.

Iar bijuteria nu-i deloc un inel de logodnă tipic, ci unul uriaş, strălucitor, demn de moştenitoarea unui imperiu. "Am spus DA! ?????? Sunt atât de fericită şi încântată să fiu logodită cu dragostea vieţii mele. Cel mai bun prieten şi sufletul meu. Perfect pentru mine în orice fel. Atât de dedicat, loial, iubitor şi blând. Mă simt cea mai norocoasă fată din lume! Esti visul meu devenit realitate! Mulţumesc că mi-ai arătat că există basme", a scris Paris pe Instagram la o serie de fotografii surprinse în timpul cererii în căsătorie.

Momentul a fost unul dintre cele mai romantice din întreaga ei viaţă şi unul surprinzător. Paris şi Chris se fotografiau pe pârtie, moment în care actorul s-a aşezat în genunchi şi i-a pus inelul în faţă, adresându-i celebra întrebare  "Vrei să  te căsătoreşti cu mine?". Răspunsul a fost un DA spus răspicat, iar Paris s-a luminat la faţă când a văzut inelul, o bijuterie mare, de 20 de carate, în formă de pară, cu diamante.

Mai multe fotografii cu inelul de logodnă!

Foto: Instagram

Modifică Setările