News

Paris Jackson, fiica lui MJ, începe să cucerească covorul roşu

Paris Jackson, fiica lui MJ, începe să cucerească covorul roşu

Vorbeşete lumea că frumoasa blondă de 18 ani începe să fie interesată de lumea filmului. Şi de ce nu? Este fiică de vedetă (Michael Jackson) şi trăieşte pe picior mare în Cetatea Filmului. Însă, mai presus de toate acestea, adolescenta are toate atuurile fizice pentru a reuşi în industria showbizului, totul încununat de acel aer rebel  pe care îl dau toate acele tatuaje şi toţi acei cercei cu care şi-a decorat corpul. Paris Jackson, pe 8 ianuarie O apariţie cool la o petrecere de după Globurile de Aur Blonda cu ochi verzi superbi, care se iubeşte cu toboşarul Michael Snoddy, de 26 de ani, s-ar fi întâlnit cu regizorul Lee Daniels pentru a discuta despre un rol în noul lui serial de televiziune denumit Star. 

Cu toate că fiica mijlocie a lui Michael arată acum ca o clonă a lui Miley Cyrus, în perioada ei de rebeliune, cea mai recentă apariţie a sa pe covorul roşu a fost aproape de perfecţiune.

BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 08:  Paris Jackson, fashion detail, attends the 18th Annual Post-Golden Globes Party hosted by Warner Bros. Pictures and InStyle at The Beverly Hilton Hotel on January 8, 2017 in Beverly Hills, California.  (Photo by Frazer Harrison/Getty Images)
Tatuajele sunt prezente aproape pe tot corpul fetei

S-a întâmplat la o petrecere de după Globurile de Aur, la care Paris a purtat o rochie lungă, neagră, cu imprimeu floral, în timp ce părul vopsit în tonalităţi punk a fost aranjat frumos.

Într-un fel, Paris a reuşit să arate feminină, rebelă şi cool în acelaşi timp.

Foto: getty images

Modifică Setările