Meghan & Harry

Pariurile au fost închise în Marea Britanie: Meghan Markle va naşte o fetiţă pe care o va chema Diana

Pariurile au fost închise în Marea Britanie: Meghan Markle va naşte o fetiţă pe care o va chema Diana

Aproape toată lumea ştie că în Marea Britanie se poate paria pe orice, iar odată cu anunţul familiei regale că Meghan Markle este însărcintă, englezii au început să-şi dea cu părerea ce sex va avea copilul Ducesei de Sussex şi cum se va numi acesta.

Aşa cum era de aşteptat, casele de pariuri nu au stat mult pe gânduri şi i-au invitat pe britanici să parieze dacă Meghan Markle şi Prinţul Harry vor avea băiat sau fetiţă. Mai mult decât atât, i-au lăsat pe aceştia să parieze şi ce nume va purta urmaşul Ducilor de Sussex.

Potrivit jurnaliştilor de la The Mirror, aproape toţi englezii sunt siguri că Meghan Markle va naşte o fetiţă pe care o va chema Diana, astfel că pariurile au fost sistate, deoarece, dacă acest lucru s-ar adeveri, toată lumea ar avea de câştigat, mai puţin casele de pariuri. În plus, britanicii sunt siguri şi că Ducesa de Sussex va naşte mai repede decât momentul anunţat iniţial de casa regală.

Cei care nu au pariat că urmaşul Prinţului Harry şi al lui Meghan Markle se va numi Diana au fost de părere că fetiţa ar putea purta numele de Alice, Victoria, Grace, Elizabeth, Frances şi Alexandra.

Familia regală din Marea Britanie a anunţat anul trecut, la mijlocul lunii octombrie, că Meghan Markle este însărcinată şi că va naşte în primăvara acestui an, probabil în luna aprilie, însă gurile rele spun că Ducesa de Sussex ar urma să nască în luna martie.