News

Paula Abdul, o apariţie surprinzătoare la o gală din LA. Vezi cum arată la 54 de ani!

Paula Abdul, o apariţie surprinzătoare la o gală din LA. Vezi cum arată la 54 de ani!

Pe Paula Abdul n-am mai văzut-o de un car de ani, aşa că mare ne-a fost mirarea să o descoperim printre invitaţii de la un eveniment recent: gala Unite4:humanity, care a avut loc pe 7 aprilie la Madame Tussauds, în Los Angeles. Paula Abdul a ajuns la 54 de ani Miniona artistă a afişat un look foarte sexy Ei bine, cântăreaţa şi coregrafa Paula Abdul pare neschimbată, chiar dacă a ajuns astăzi la vârsta de 54 de ani, deşi parcă ieri ne cucerea cu hitul ei, "Opposites Attract", apărut în 1989.

Miniona artistă a purtat la această gală o rochie mini, cu o parte lungă, transparentă, pe deasupra, machiajul fiind impecabil şi părul purtat aşa cum ne-a obişnuit din tinereţe, lung şi ondulat. Paula este în prezent single şi nu are copii, după ce a trecut prin două mariaje foarte scurte, în anii 90.

Cara Delevingne
Amber Heard

Printre ceilalţi invitaţi la gala s-au numărat şi modelul Cara Delevingne, care a arătat impecabil în rochia ei tip sacou, dar şi fosta nevastă a lui Johnny Depp, Amber Heard, care a ales un look masculin foarmat din patanloni largi şi cămaşă albă.

Foto: Hepta