Lifestyle

Paula Chirilă a suferit mult în copilărie: "Am făcut foamea! Tata era şomer, îi plăcea băuturica"

Paula Chirilă a suferit mult în copilărie: "Am făcut foamea! Tata era şomer, îi plăcea băuturica" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Paula Chirilă a făcut dezvăluiri despre trecutul său mai puţin cunoscut. 

Actriţa are mereu zâmbetul pe buze, dar în trecut a trăit momente mai puţin plăcute. Copilăria artistei a fost una mai tristă, umbrită de neajunsuri şi de comportamentul tatălui. 

"Eu voiam să fiu artistă, cântăreaţă. I-am spus profesoarei mele că nu vreau la Drept, vreau la Teatru. Mi-a spus cât de greu e, ce trebuie făcut. Am dat pe ascuns la facultate. Tata era şomer, îi plăcea şi băuturica, Dumnezeu să-l ierte, trăiam dintr-un salariu, al mamei. Era asistentă medicală. Deci nu putea să mă ţină cu facultatea. I-am spus când am luat examenul. M-am angajat asistentă la urgenţe. Făceam gărzi, munceam noaptea, ziua cursuri. Nu e uşor la Urgenţă, accidente grave, sinucigaşi…", a dezvăluit Paula Chirilă la Pro TV.

După admiterea la Actorie, Paula Chirilă a povestit cât de greu i-a fost să îmbine cursurile cu munca la spital.

Care a fost primul job al Paulei Chirilă

Primul job a venit pentru Paula Chirilă după terminarea liceului. “Am fost asistent medical la Spitalul de Urgenţă. Lumea crede că eu sunt o vrăbiuţă care râde, se distrează şi e veşnic optimistă, dar nu e aşa.  După ce am terminat liceul sanitar am lucrat la Urgenţă şi după am dat la facultate, iar toată perioada aceea am muncit. Am făcut gărzi noapte de noapte, timp de patru ani. Am trăit şi foamea, nu asta voluntară pe care o fac acum, ci pe cea în care nu ai ce pune pe masă. Mâncam mămaligă cu usturoi când eram debutantă, la Oradea, şi aveam salariul mic şi nu îmi permiteam să îmi cumpăr. Mâncam slănină şi ce îmi mai rămânea prin frigider”, mărturiseşte Paula Chirilă pentru OK!

Foto: Facebook

Modifică Setările