News

Paula Chirilă are probleme de sănătate! A fost luată cu ambulanţa direct din platoul "Xtra Night Show"

Paula Chirilă are probleme de sănătate! A fost luată cu ambulanţa direct din platoul "Xtra Night Show" camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Nici nu s-a instalat bine în emisiunea "Xtra Night Show" alături de Dan Capatos şi Cătălin Bordea, că deja întâmpină dificultăţi. Paula Chirilă se confruntă cu câteva probleme de sănătate!

În ediţia din 19 ianuarie a emisiunii "Xtra Night Show" difuzată acum la "Antena Stars", Paula Chirilă a acuzat chiar de la început câteva stări de rău. Cu toate acestea, actriţa care acum e şi prezentatoare a continuat emisiunea cu zâmbetul pe buze, deşi nu se simţea bine. Dan Capatos, colegul şi prietenul ei, a remarcat că starea ei nu era deloc una bună. 

Paula Chirilă a afirmat că are ceva probleme digestive care, se pare, s-au acutizat, fiind nevoie de intervenţia imediată a unui echipaj medical specializat. A fost chemată o ambulanţă în direct, scrie spynews.ro. 

Se pare că aceasta va fi supusă unui control medical amănunţit. Dan Capatos a fost cel care a continuat emisiunea. 

Paula Chirilă e acum prezentatoare la Antena Stars

Noul sezon al emisiunii lui Dan Capatos a început cu schimbări. Show-ul nu mai este difuzat pe Antena 1, ci pe Antena Stars, şi o nouă prezentatoare a apărut: Paula Chirilă.

"Dragilor, am o veste pentru voi! Ştiţi cum e în televiziune, nu totul poate fi dezvăluit aşa uşor... De astăzi fac parte din echipa Xtra Night Show cu Dan Capatos şi Cătălin Bordea! Ce colegi mişto am, nu-i aşa? Staţi cu ochii pe noi în fiecare seară de la 22.30, că nici nu ştiţi ce pierdeţi! 😉 Pfoaiiii, uite poză cu Bordea n-am, dar o să fac!"

Foto: Facebook

Modifică Setările