News

Paula Chirilă: "Nu e exclus să mă îndrăgostesc"

Paula Chirilă: "Nu e exclus să mă îndrăgostesc"

După divorţ, actriţa parcă radiază. Să fie din cauza unei noi iubiri? Sau ia în calcul o reconciliere cu fostul soţ? Iată ce spune.

Optimistă şi plină de viaţă cum o ştim, Paula Chirilă nu s-a închis în casă şi nu a rupt orice comunicare cu presa după ce a anunţat că divorţează de Marius Aciu, cu care are o fetiţă pe nume Carla. Ba chiar a venit plină de viaţă în platoul emisiunii "Agenţia VIP", unde a vorbit deschis despre viaţa post-divorţ.

"Eu sunt convinsă că va fi un an foarte mişto. Am un feeling, un vibe. Pur şi simplu, când am simţit lucrul ăsta, aşa s-a întâmplat. Nu e exclus să mă îndrăgostesc", a anunţat Paula Chirilă la Antena Stars.

"Nu s-au schimbat unele lucruri, în sensul că Marius face parte din viaţa noastră. Acum o oră-două a plecat de la noi. Avem o relaţie de dragul fetei, de dragul nostru, eu de dragul lui, el probabil de dragul meu, nu ştiu. "

Întrebată de Cristi Brancu dacă e loc de o împăcare cu fostul ei soţ, Paula Chirilă a admis că "totul e posibil în lumea asta, totul este reversibil. (...) Dar dacă el îşi va face o relaţie şi va avea pe cineva, eu în niciun caz n-o să-i pun beţe în roate. O să mă bucur efectiv, pentru că eu ţin foarte mult la el".

"El va fi permanent în viaţa ei (a fiicei, n.r.), poate să vină s-o vadă, să meargă în excursii, să plece din ţară, să se întoacă. Şi acum Marius a fost foarte deschis şi ne-a lăsat să plecăm în Anglia - am fost de Sărbători la fratele meu. (...) Marius e un om de calitate şi n-aş putea face niciodată ceva care să-i dăuneze copilului şi nu vreau nicicum să traumatizez în vreun fel copilul şi să aibă o părere greşită despre soţ, despre căsnicie, aşa cum am avut eu demult, după ce am văzut ce era în casă la ai mei."

Întrebată dacă se simte mai bine acum, de când e singură, Paula Chirilă a spus că "e ciudat, eram obişnuită să mă raportez la o chestie, "sunt măritată, nu fac asta". Tentaţii există tot timpul, că suntem oameni, privim, vedem un om frumos. (...) Dar asta e viaţa, acum sunt o femeie liberă şi încerc să mă obişnuiesc cu chestia asta."