News

Paula Seling: „Dacă nu avem copii încă nu înseamnă că suntem defecţi“

Paula Seling: „Dacă nu avem copii încă nu înseamnă că suntem defecţi“

Foarte discretă în ceea ce priveşte viaţa de familie, cântăreaţa evită cu eleganţă să vorbească despre motivul pentru care n-a devenit până acum mamă. De data aceasta, însă, a pus punctul pe „i“.

Paula Seling este una dintre cele mai discrete prezenţe de la noi. Artista evită să vorbească în public despre viaţa ei privată. Cu toate acestea, ea şi-a deschis sufletul pentru echipa Antena Stars şi a vorbit despre familie şi despre soţul ei, Radu Bucura, cu care formează un cuplu încă din liceu.

„Eu l-am cunoscut pe soţul meu când eram în clasa a zecea. Era prima oară când mă îndrăgosteam, scriam scrisori şi sunam pe fix acasă şi-mi răspundea mama lui. El a fost primul om care m-a făcut să visez tot timpul la cum ar fi dacă ne-am căsători. Numai că el era la Braşov şi eu la Baia Mare. Ne-am reîntâlnit după 9 ani de zile în Bucureşti, m-a sunat şi încă aveam poze cu el“, a povestit amuzată Paula Seling pentru „Star News“.

„Mie mi-e foarte greu să vorbesc despre lucrurile astea extrem de personale, pentru că o modalitate de-a ne proteja şi de-a ne proteja relaţia este să nu vorbim despre noi. Partea cu copiii e de dorit. Dacă nu s-a întâmplat până acum nu înseamnă că suntem defecţi, ci pur şi simplu pentru că nu s-a întâmplat. Acum, când va vrea Dumnezeu şi vom fi pregătiţi, atunci va fi“, a explicat ea la Antena Stars.

Foto: pagina personală, capturi Antena Stars