News

Pe el îl ştie toată lumea drept ”Leana” din ”Vacanţa Mare”, dar iată cât de frumoasă este fiica lui

Pe el îl ştie toată lumea drept ”Leana” din ”Vacanţa Mare”, dar iată cât de frumoasă este fiica lui camera-retro icon Vezi galeria 18 poze

La începutul anilor 2000, Mugur Mihăescu făcea furori cu emisiunea umoristică ”Vacanţa Mare”, difuzată de PRO TV. În anii ce-au trecut, marele actor a cam dispărut din atenţia publicului, concentrându-se pe spectacole de stand-up, dar şi pe viaţa de familie.

Ei bine, puţini ştiu despre interpretul lui „Garcea” şi-al ”Leanăi” că este un familist convins şi un tată desăvârşit, având o fiică pe nume Ivona, alături de soţia lui, Rodica Mihăescu. Deşi nu le fereşte, neapărat, pe cele două de media, familia actorului este văzută rar la evenimente oficiale, alături de el.

Mugur Mihăescu (51) postează, în schimb, pe conturile lui de pe reţelele de socializare cadre din sânul familiei, mândrindu-se cu superba lui soţie şi cu fiica adolescentă. Şi, judecând după cadrele postate, micuţa Ivona este o adevărată frumuseţe. Din câte se ştie, Ivona a ales acum câţiva ani drumul străinătăţii în materie de studii. Ea este studentă la Facultatea de Administraţie şi Afaceri din Marea Britanie şi lucrează deja în domeniu.

Vezi galeria foto cu superba lui fiică!

Modifică Setările