News

Penelope Cruz, apariţie neinspirată la Cannes. Rochia vintage nu a avantajat-o

Penelope Cruz, apariţie neinspirată la Cannes. Rochia vintage nu a avantajat-o

Penelope Cruz and Javier Bardem arriving on the red carpet of 'Everybody Knows' screening and opening ceremony held at the Palais Des Festivals in Cannes, France on May 8, 2018 as part of the 71th Cannes Film Festival. Photo by Nicolas Genin/ABACAPRESS.COM

Sa dat startul Festivalului de Film de la Cannes, fiind cea de-a 71-a ediţie a evenimentului de premiere a filmelor. Iar câteva dintre actriţele celebre la Hollywood şi-au făcut apariţia pe covorul roşu încă din prima zi a evenimentului care a debutat ieri şi  care se va încheia pe 19 mai cu decernarea marelui premiu Palme d'Or. Penelope şi Javier pe covorul roşu de la Cannes. Penelope Cruz şi Javier Barden, unul dintre cele mai frumoase şi discrete cupluri din Cetatea Filmului, au venit împreună pe covorul roşu de la Palais des Festivals et des Congrès pentru premiera filmului în care joacă rolurile principale - "Everybody Knows (Todos Lo Saben)". Cu toate că Penelope şi-ar fi dorit să fie în prim-plan, a fost eclipsată de o altă superbă actriţă, Julianne Moore, doar o spectatoare la ecranizarea peliculei. Rochia nu a avantajat-o. Penelope şi Julianne au apărut cu graţie, una mai frumoasă ca alta. Cu toate acestea, Penelope nu a reuşit să atragă atenţia în niciun fel cu rochia pe care a purtat-o. A ales o ţinută neagră, cu bretele, fulgi, dantelă şi imprimeuri florale pe fundal negru, o rochie vintage.

Nu doar că modelul nu a fost unul care să o facă să strălucească, însă croiul nu i-a scos silueta în evidenţă, ci a avut efectul contrar - să o facă să pară fără forme. Iar asta nu a fost singura apariţie nereuşită a actriţei, lipsită de inspiraţie în alegerea rochiilor în prima zi a evenimentului. La cina de după ecranizare a purtat o altă ţinută banala, una croită parcă pentru o femeie gravidă. A purtat argintiu, o rochie cu paiete şi volane, ca de prinţesă.

Actriţa spaniolă a mizat însă pe accesorizarea cu bijuterii de mare valoare. A purtat o pereche de cercei şi un inel cu diamante şi rubine, setul din aur alb de 18 carate, semnat de Atelier Swarovski, fiind una dintre piesele de rezistenţă ale noii colecţii inspirate de Cruz.

Foto: Getty Images, Hepta