Agenda

Piesa "Dragostea din tei" a celor de la O-Zone continuă să facă valuri în SUA VIDEO

Piesa "Dragostea din tei" a celor de la O-Zone continuă să facă valuri în SUA VIDEO

Melodia cu care cei trei artişti au spart barierele internaţionale rămâne în playlist-ul american, dovadă includerea ei într-o aplicaţie de dans mult aşteptată. Arsenie Todiraş, Dan Bălan şi Radu Sîrbu, pe vremea când făceau parte din O-Zone. Refrenul piesei "Dragostea din tei" continuă să fie fredonat şi astăzi, iar o companie a mizat pe ea pentru noua versiune a aplicaţiei ”Just Dance 2017”, foarte populară în Statele Unite. Aplicaţia îi învaţă pe utilizatori mişcările de dans pentru cele mai populare cântece ale momentului, iar faptul că piesa celor de la O-Zone se află în playlist-ul lor înseamnă că aceasta continuă să fie la modă printre utilizatori.

Teaserul la mişcările de dans pentru ”Dragostea din Tei” a fost deja plasat pe YouTube, pe pagina aplicaţiei. Peste 100.000 de oameni au urmărit filmuleţul, dar şi mai mulţi aşteaptă lansarea ”Just Dance 2017”, din luna octombrie.

Versiunea anterioară a aplicaţiei, ”Just Dance Now”, lansată în 2014, a fost descărcată de peste 10 milioane de utilizatori Android şi a fost extrem de populară şi în rândul celor care au dispozitive cu iOS.

Modifică Setările