News

Pink a slăbit mult după a doua sarcină. Vezi cum arată acum!

Pink a slăbit mult după a doua sarcină. Vezi cum arată acum!

New York, NY - Pop star Pink is all smiles while stepping out in New York City, New York. The busy mother of two was rocking a shiny, striped skirt paired with platform heels during the outing. Pictured: Pink BACKGRID USA 11 JULY 2017 USA: +1 310 798 9111 / [email protected] UK: +44 208 344 2007 / [email protected] *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*

După ce l-a născut pe fiul ei, Jameson, artista care mai este mama unei fetiţe de şase ani, pe numele ei Willow, şi-a propus să scape de cele 15 kilograme acumulate în timpul sarcinii. Ei bine, Pink vrea să facă lucrul acesta în ritmul ei, iar lucrul ăsta se pare că a dat rezultate, dacă e să judecăm după cele mai recente poze de paparazzi cu artista. Pink a ajuns la forma dinainte de naştere Artista a afişat un abdomen plat Bine, ar mai fi şi fotografiile postate de aceasta pe contul de Instagram, dar pe acestea nu le luăm în calcul, dat fiind cunoscutul obicei al vedetelor de a-şi modifica estetic fotografiile.

Instructorul de fitness Jeanette Jenkins a fost cea care a ajutat-o să revină la forma de dinainte de sarcină, după o muncă continuă la sală.

E vorba de acelaşi instructor de fitness care a ajutat-o pe cântăreaţă să slăbească un număr record de 25 de kilograme, după ce a născut-o pe fiica ei, în 2011. Pentru asta, Pink a trebuit să facă sport timp de cinci ori pe săptămână: o combinaţie de exerciţii de forţă şi flexibilitate, precum yoga şi Pilates.

Cert este că Pink nu mai arată ca în prima zi de sală, după naşterea fiului ei, când artista avea 72 de kg la o înălţime de 1,60 m.

Foto: Hepta

Modifică Setările