Agenda

Pitbull a primit o stea pe Walk of Fame

Pitbull a primit o stea pe Walk of Fame

Rapperul a primit vineri o stea pe Aleea Celebrităţilor din Hollywood.

Pitbull

Pe numele său real Armando Christian Perez, artistul a fost onorat cu cea de-a 2.584-a placă de pe celebra alee, în prezenţa prietenilor, precum mentorul şi proprietarul primei case de discuri cu care a colaborat - Luther "Uncle Luke" Campbell, rapperul Lil Jon sau speaker-ul motivaţional Tony Robbins.

Fanii s-au adunat pe trotuarul din jurul pieţei Celia Cruz, o zonă dedicată unuia dintre idolii muzicali a lui Pitbull, iar artistul în vârstă de 35 de ani a fost vizibil emoţionat de aceştia.

Pittbull s-a adresat către mulţime spunând că pentru el muzica nu este despre bani sau faimă, ci despre o călătorie, despre cultură – "Este vorba despre a pleca de la nimic şi a ajunge la ceva; este vorba despre ce reprezintă şi ceea ce înglobează visul american".

Pitbull Walk of Fame

"A fi aici demonstrează ce se poate întâmpla atunci când eşti concentrat, când munceşti din greu, când crezi în tine, în ciuda tuturor obstacolelor. Şi dacă există vreun lucru pe care nu l-am înţeles niciodată, acesta este 'nu'. Pentru mine, a pierde reprezintă doar o altă oportunitate, iar eşecul e doar o altă lecţie învăţată", a mai transmis rapperul fanilor adunaţi la eveniment.

Tată a şase copii, pe care a reuşit să îi ţină în afara luminii reflectoarelor şi a atenţiei media, le-a adresat acestora mulţumiri, spunând că îi iubeşte mult. De asemenea, i-a mulţumit mamei sale, Alysha Acosta, care l-a ajutat să-şi schimbe viaţa în momentul în care, în tinereţe, artistul începuse să vândă droguri - "Aş vrea să-i mulţumesc mamei mele deoarece ea m-a învăţat cel mai important lucru în viaţă, m-a învăţat cum să supravieţuiesc".

Modifică Setările