Beauty

Ponturi de frumuseţe de la Lili Sandu

Ponturi de frumuseţe de la Lili Sandu

Pentru ea, cel mai important atu este naturaleţea. De altfel, acesta este şi unul din motivele pentru care este iubita de Silviu Tolu. Renumitul manechin internaţional este un romantic incurabil şi îi recită iubitei lui poezii de dragoste.

Lili Sandru ponturi de frumusete (1)

Atentă la sănătatea şi frumuseţea tenului ei, Lili Sandu trece săptămânal pe la beauty boutique şi îşi aplică cele mai noi tratamente şi serumuri din gama Hydrafacial şi Intraceuticals.

Cum îşi întreţine Lili Sandu frumuseţea?
Am încercat mereu să păstrez o rutină simplă şi să nu mă abat de la ea, ceva ce este la îndemână oricui: mănânc sănătos, fac sport, dorm minim 8 ore pe noapte, mă demachiez în fiecare seară, folosesc uleiuri şi creme hidratante cât mai naturale (ulei de cocoş, ulei de tamanu), călătoresc, meditez, mă rog şi cel mai important, iubesc.

Eşti adeptă intervenţiilor chirugicale estetice?
Nu sunt împotriva operaţiilor estetice, atâta timp cât nu sunt duse la extrem şi sunt făcute fie din motive medicale pentru a corectă ceva, fie pur şi simplu pentru recăpătarea încrederii de sine.

Ce compliment primeşti cel mai des de la iubitul tău?
Hahaha ar fi o lista... Cuvinte, gesturi, priviri... Dar, dacă vrei un exemplu concret, un compliment pe care îl primesc destul de des şi care îmi face multă plăcere este faptul că îmi recită poezii de dragoste.

Lili Sandru ponturi de frumusete (3)

El ce părere are dacă ai apela la o intervenţie estetică?
Ar spune “NU” cu siguranţă, pentru că este atras tocmai de naturaleţea mea.

Foloseşti, pe lângă creme su tratamente, şi produse mai…băbeşti?
Da, absolut! Îmi place să-mi prepar singură acasă tot felul de gomaje şi măşti pentru faţă.

Câtă încredere ai în tratamentele faciale?
Sincer îţi spun că până anul trecut nu am încercat niciun fel de tratament facial. Deşi auzisem despre două dintre tratamentele la care apelează destul de multe celebrităţi din Los Angeles, Hydrafacial şi Intraceuticals, nu avusesem ocazia să le încerc. La recomandarea unei prietene am ajuns la Dr. Gad Renert, în clinică Dr Renert Body Line, unde am aflat despre calităţile NON invazive ale acestor două tratamente şi după ce le am încercat am fost extrem de mulţumită de rezultate! Este foarte important să nu abuzăm de tot ceea ce este "nou" pe piaţă şi să amânăm acele injectări ale fetei cu tot felul de substanţe, apelând la tehnicile non-invazive, dar şi la o dietă sănătoasă pentru că eu sunt absolut convinsă că ceea ce există în interior se reflectă la exterior. Frumuseţea nu este neapărat tinereţe cât mai degrabă personalitate, carismă, bunătate, respect de sine. Mai multe informaţii despre metode de întreţineră puteţi citi pe blogul meu, lilisandu.ro.

Lili Sandru ponturi de frumusete (2)

Modifică Setările