Agenda

Postul TV Canal 33 Romania a intrat în Cartea Recordurilor cu “Cel mai lung talk-show din lume”

Postul TV Canal 33 Romania a intrat în Cartea Recordurilor cu “Cel mai lung talk-show din lume” camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Canal 33 România, prin Alexandru Răducanu - în calitate de moderator şi echipa postului TV, a intrat în Cartea Recordurilor Guinness, stabilind un nou record mondial pentru “Cel mai lung talk-show din lume”: 72 de ore şi 18 minute de emisie neîntreruptă.

Precedentul record era de 62 de ore si 12 minute şi aparţinea unei televiziuni din India. Recordul mondial al postului tv românesc a fost validat şi certificat de către Guinness World of Records în urma unui talk-show maraton, desfăşurat în direct, care a început pe 14 martie şi s-a terminat în dimineaţa zilei de 17 martie 2020. (https://www.guinnessworldrecords.com/world-records/longest-marathon-television-talk-show)

Astfel, timp de trei zile şi trei nopţi şi până în ziua în care Canal 33 a sărbătorit 3 ani de la înfiinţare, Alexandru Răducanu a susţinut non-stop, interviuri cu peste 100 de invitaţi, personalitaţi marcante din economie, cultură, politică, sport, educaţie, artă, antreprenoriat, dezvoltare personală şi spiritualitate. Maratonul live a adus publicului cunoaştere autentică, informaţii interesante şi utile, ce îmbogăţesc spiritul şi încurajează, intr-o perioada in care oamenii au mare nevoie de interactiune, informatii relevante si continut media de calitate.

„Acest talk-show a fost, pentru noi toţi, un test, o lecţie, o demonstraţie că atunci când trecem prin momente foarte dificile, când ne este foarte greu, când mintea ne spune că nu mai putem, sigur mai putem! Putem face lucruri mari, dacă ne propunem, fiecare dintre noi. Ne putem depăşi limitele. Acest succes este pentru Canal 33 o sărbătorire a celor 3 ani frumoşi de activitate, dar şi o sursă de inspiraţie. Este un început pentru noi proiecte mari şi frumoase pe care le vom realiza împreună”, a explicat Alexandru Răducanu, fondatorul Canal 33 România.

Talk-show-ul de peste 72 de ore a putut fi urmărit non-stop atât pe cablu, cât şi pe internet, toate emisiunile care au compus maratonul live fiind disponibile pe canalul de YouTube al postului. 

„A fost un efort de echipă şi m-am simţit susţinut, protejat şi îngrijit, am simţit permanent că totul este sub control. Sunt foarte, foarte impresionat de ceea ce a făcut fiecare dintre voi, acest succes nu ar fi fost posibil fără contribuţia fiecăruia dintre voi: tuturor realizatorilor de emisiuni ai postului, colegilor din regia tehnică, invitaţilor permanenţi, voluntarilor şi prietenilor noştri, vă mulţumesc!”, a spus Alexandru Răducanu, adresându-se întregii echipe la finalul talk-show-ului. „De asemenea mulţumesc tuturor oamenilor care ne-au trimis gânduri bune, care ne-au transmis energie pozitivă, tuturor telespectatorilor. Îi mulţumim şi Cristinei Ţopescu, acolo unde este, pentru tot ce a făcut pentru Canal 33, şi îi trimitem toată iubirea noastră”, a adăugat el.

Alexandru Răducanu este jurnalist, editor, scriitor şi psiholog, are un MBA Romano-Canadian în marketing. Este antreprenor de peste 15 ani si a lansat publicaţii de bussines şi evenimente, între care The Marketer şi Bussines Woman. 

Canal 33 Romania este o televiziune independentă fondata de Alexandru Raducanu in martie 2017, dedicată dezvoltării personale în toate aspectele vieţii – profesional (fie că eşti antreprenor, freelancer sau angajat), relaţional şi spiritual, facilitând accesul la cunoaştere autentică într-o formă dinamică, modernă. Grila de programe conţine informaţie de afaceri, antreprenoriat, carieră, bani, investiţii, educatie, life-style, comunicare, spiritualitate şi cultură.  Postul TV poate fi urmarit pe cablu pe DIGI -122, Telekom -270 si UPC-408 sau on line pe canalul de YOUTUBE Canal 33 Romania. Echipa de realizatori este compusă din profesionişti recunoscuţi în diverse sectoare de business sau de activitate, şi care au o vastă experienţă comunicaţională.

Echipa tehnică care a susţinut şi obţinut performanţa împreună cu moderatorul Alexandru Răducanu şi oaspeţii săi a fost coordonată de Cătălin Ioniţă (Regia tehnica).
O echipă de 10 observatori independenţi au monitorizat permanent desfăşurarea maratonului live, observaţiile lor fiind esenţiale pentru validarea recordului mondial şi înscrierea sa în Cartea Recordurilor Guinness.

Foto: Canal 33 Romania

 

Modifică Setările