News

Pot să-şi ia adio de la moştenire dacă fac asta! Regula pe care trebuie să o respecte văduva şi cei patru copii ai lui Hugh Hefner!

Pot să-şi ia adio de la moştenire dacă fac asta! Regula pe care trebuie să o respecte văduva şi cei patru copii ai lui Hugh Hefner!

Cooper, Hugh şi Crystal Hefner.

Fondatorul Playboy s-a stins din viaţă la sfârşitul lunii septembrie, la 91 de ani, după o viaţă dedicată femeilor frumoase şi sexului, lăsând moştenirea sa enormă văduvei în vârstă de 31 de ani şi celor patru copii. Dar pentru a avea acces la averea colosală a unuia dintre cei mai invidiaţi bărbaţi din lume, moştenitorii săi s-au lovit de o serie de restricţii. Ce trebuie să facă şi mai ales ce trebuie să nu facă pentru a se bucura în continuare de bani, aceste condiţii sunt stipulate într-un document de încredere. Cooper, Hugh şi Crystal Hefner. Vaduva şi copiii lui Hugh Hefner trebuie să stea departe de droguri şi să cheltuie banii într-un mod responsabil, fără a fi nesăbuiţi, dacă doresc să fie în continuare moştenitorii averii. Chiar fondatorul Playboy a menţionat aceste condiţii într-un document de încredere, pentru a se asigura că urmaşii lui vor respecta regulile cu stricteţe. Văduvei lui Hefner şi celor 4 copii le este interzis să folosească sustanţe ilegale, să devină dependenţi de alcool sau de droguri, în caz contrar le vor fi suspendate drepturile de încredere şi, implicit, drepturile la moştenire. Beneficiarii listaţi sunt soţia Crystal şi copiii Christie A Hefner, David Hefner, Marston Hefner şi Cooper Hefner. Înainte de moartea sa, averea lui Hefner era estimată la 43 milioane de dolari, aşa că cei vizaţi ar trebui să nu-i iasă din cuvânt defunctului dacă vor să se bucure în continuare de banii tăticului de la Playboy. Hugh Hefner, alături de cei trei fii ai săi. În timp ce Conacul Playboy era vestit pentru petrecerile legendare şi desfrânate, Hefner şi-a exprimat şi în trecut dispreţul faţă de consumul de droguri şi de alcool, considerând că din cauza acestor substanţe oamenii suferă şi mor. Conform DailyMail, documentele afirmă că, în cazul în care administratorii consideră că un beneficiar al moştenirii consumă substanţe ilegale sau este implicat în cazuri care au la baza acest consum, sau nu este în măsură să-şi gestioneze în mod corest veniturile, toate drepturile beneficiarului vor si suspendate. Documentele prevăd, de asemenea, că administratorii îi pot solicita un test antidoping beneficiarului dacă este suspectat de abuz de substanţe ilegale. Dacă un mandatar este suspendat, dreptul lui la încredere poate fi restabilit după o perioadă de sobrietate de 12 luni.

Documentele sunt explicite: "[dreptul la încredere pot fi restabilite] în cazul utilizării sau consumului unei substanţe ilegale, dacă examinările nu indică o astfel de utilizare timp de 12 luni şi, în toate cazurile, atunci când administratorii la discreţia lor determină că beneficiarul este capabil să se îngrijească de sine şi să-şi poată gestiona afacerile financiare ".

Foto: Arhiva OK!

Modifică Setările