Love Story

Povestea de iubire dintre Mirela Vaida şi soţul ei, Alexandru. Sunt de nedespărţit din 2009

Povestea de iubire dintre Mirela Vaida şi soţul ei, Alexandru. Sunt de nedespărţit din 2009 camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Ştiai ce familie frumoasă are Mirela Vaida? Prezentatpare de la Antena 1 are un soţ de nota 10 care o susţine necondiţionat. 

Pe Mirela Vaida o vedem zi de zi la Antena 1, prezintă emisiunea "Acces Direct" de la ora 17.00-19.00, de luni până vineri. În spatele ecranului, aceasta este o mămică responsabilă, dar şi o soţie fidelă. Din anul 2009, prezentatoarea s-a căsătorit cu Alexandru Vaida. Au un mariaj fericit şi trei copii superbi, o fetiţă şi doi băieţei. Ea apare mereu pe sticlă, dar el niciodată. Care e povestea lor de iubire?

Alexandru Vaida s-a îndrăgostit în urmă cu aproximativ 15 ani de Mirela Vaida, s-au şi căsătorit apoi. Cu ce se ocupă? Acesta este director comercial la o companie şi călătoreşte foarte mult prin ţară. Deloc nu a apărut la TV până acum, doar în câteva imagini pe care prezentatoarea le-a încărcat pe reţelele de socializare. Ea a explicat că soţul e destul de retras şi în înţelege perfect: 

"El este un tip mai retras. Din toate pozele pe care le am pe Facebook, el nu apare în nici măcar una. Nu are cont de Facebook, nu are cont de Instagram. El are o părere altfel decât a mea, ceea ce este bine pentru că mă completează. E alegerea lui să nu fie persoană public, respect treaba asta. Călătoreşte şi acum, dar asta pentru că este director comercial la o firmă care are sediul în Sibiu, în Mediaş şi îi place foarte mult pentru că acolo sunt ardelenii lui. Asta e meseria lui.", a declarat Mirela Vaida pentru Libertatea. 

Trecutul Mirelei Boureanu-Vaida. În 2002 era la debut

Anul 2002 o surprindea pe Mirela Vaida. Era la debutul său în muzică. Pe atunci avea şi un iubit mai cunoscut decât ea, Claudiu Popescu, membru fondator al trupei No-Name, în mare vogă la vremea respectivă. 

Aceasta avea doar 20 de ani, participase la mai multe festivaluri de muzică şi tocmai câştigase un casting prin care devenise membră a trupei de fete Ho-Ra. În 2003 s-a aflat că cei doi îşi spuseeră adio. Priviţi imaginea cu bărbatul în galeria foto!

Foto: Facebook

Modifică Setările