Vedete

Povestea Simonei Pătruleasa. Medicii i-au spus că nu poate avea copii, dar ea nu s-a lăsat. Ingrid, fiica ei, are 8 ani

Povestea Simonei Pătruleasa. Medicii i-au spus că nu poate avea copii, dar ea nu s-a lăsat. Ingrid, fiica ei, are 8 ani camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

O vedem pe Simona Pătruleasa aproape zilnic la TV, la Ştirile Kanal D. Dar cum ea e în postura de mamă, de soţie?

Poate nu mulţi ştiu, dar Simona Pătruleasa este una dintre cele mai curajoasă şi luptătoare femei. A dovedit că poate obţine ce îşi doreşte cel mai mult: un copil. Povestea prezentatoarei e una emoţionantă. Ani la rând şi-a dorit să devină mamă, dar medicii au anunţat-o că nu poate avea copii: „Nu poţi avea copii. (...) În momentul acela cade cerul pe tine şi simţi că o iei razna. A căzut ca un trăznet vestea. Nu m-am putut obişnui cu ideea. A fost un moment greu, am suferit enorm. M-am gândit la varianta unei mame-surogat, m-am interesat dacă la noi în ţară e posibil să apelez la aşa ceva. M-am gândit la absolut tot ce este omenesc posibil pentru a putea avea un copil“, a spus Simona Pătruleasa acum ceva timp. 

Iată că nu s-a lăsat aşa de uşor, s-a abţionat şi a mers la specialişti care să o ajute. A făcut tratamente, nu s-a ferit să recunoască: "Am făcut 3 tratamente, nu 100, cum s-a tot spus... Şi cel din urmă a fost cel mai greu cu medicamentaţie şi injecţii, pe care mi le făceam singură în abdomen, după calculele mele, 300 de injecţii dureroase şi traumatizante", a mai dezvăluit vedeta.

În 2011, vedeta a trăit cea mai mare bucurie. A născut o fetiţă perfect sănătoasă. Micuţa cântărea 3,850 kg şi avea 52 de cm. Ingrid Maria şi a obţinut atunci prima notă de zece din viaţă să, chiar la naştere. Acum are deja 8 ani. 

Din păcate, acum câţiva ani, Simona Pătruleasa a pierdut o sarcină, urma să aibă al doilea copil: "Cred că au trecut doi sau trei ani. nici nu mai ştiu. Am pierdut sarcina pe la 10 săptămâni. Aveam o stare ciudată, am simţit că se întâmplă ceva. Doamna doctor era plecată în America, am mers la medic şi am constat că se oprise inimioara. Atunci a fost cel mai greu, poate mai greu decât atunci când făceam tratamente."

Simona Pătruleasa, declaraţii emoţionante despre fiica sa Ingrid

Într-un interviu exclusiv pentru OK! Magazine, Simona Pătruleasa a dezvăluit ce a moştenit fiica sa de la ea: "Hotărârea, încăpăţânarea ar spune unii (zâmbeşte), îndemânarea – nu neapărat talentul, pentru că eu nu sunt aşa de talentată la pictură, la mine a ţinut mai mult de dorinţa de a învăţa şi de exerciţiu. Eram foarte harnică la capitolul ăsta, stăteam şi lucram la un tablou şi zece ore fără oprire, până vedeam rezultatul dorit. De la Sabin, însă, văd că Ingrid a preluat spiritul activ, iar acum face şi sport, tenis şi înot. Eu am învăţat să înot foarte târziu, cam prin clasa a opta , şi de-asta mi-am dorit foarte mult ca ea să ştie să înoate şi să nu fie în pericol niciodată. Nu ştiu dacă va ajunge să facă performanţă, deşi eu, una, mi-aş dori, pentru că sportul înseamnă sănătate, iar copilul devine mult mai organizat, mai disciplinat."

Foto: Facebook